Daniel Radcliffe bezoekt coffeeshop

Zelfs 'Harry Potter' heeft interesse in onze cannabis.

Als buitenlander kan het best leuk zijn om de Rotterdamse haven, de Utrechtse grachten en de vele bekende tulpenvelden te bezoeken, maar de eerste bezichtiging vindt meestal plaats in onze hoofdstad: Amsterdam. Deze wordt door vele mensen geprezen wegens diens bezienswaardigheden, zoals het Anne Frank huis, het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum en zelfs het gebied tussen de Zeedijk en de Warmoesstraat wordt regelmatig bezocht. Bekendheden gaan meestal echter op iets anders af: onze coffeeshops.

Het marihuana café Joa Green House lijkt één van de grootste aantrekkers te zijn voor beroemdheden en ook Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe ontkomt hier niet aan. De onderstaande foto met een grijnzende Radcliffe en twee medewerkers werd van de week door het cannabiscafé op Instagram geplaatst. De beeltenis luidde simpelweg: "Krijg nou wat..."



Zoals eerder vermeld trekt Joa Green House vele bekende mensen aan. Acteurs zoals Will Ferrel, Wesley Snipes, Kevin Spacey, Woody Harrelson, Pierce Brosnan, Dennis Hopper en Burt Reynolds zijn er bijvoorbeeld weleens langs geweest. Het café deinst er echter ook niet voor terug om muziekartiesten en oud presidenten (Bill Clinton) welkom te heten. Het is even afwachten wie we er binnenkort met een omvangrijke glimlach zullen zien.



NieuwsFilm

meest populair