Ben McKenzie's 'Gotham'-opnames leveren hoofdwond op

Het ongeval vond plaats op zijn verjaardag.

Tijdens de opnames van de tv-serie Gotham speelde acteur Benjamin McKenzie het klaar om met zijn hoofd tegen een betonnen pilaar te knallen. De 36-jarige Amerikaan deed dit op zijn verjaardag en moest naar het ziekenhuis gebracht worden ter operatie. Het ongeluk zorgde er namelijk voor dat er een stukje van zijn hoofd openging. Een aantal hechtingen later plaatste hij de onderstaande foto's op Instagram met het onderschift: "Fijne verjaardag aan mezelf. Gevecht scène uit de hand gelopen. Hé, jongens, ram je hoofd niet tegen betonnen pilaren."







In een interview met Entertainment Tonight legde de O.C.-acteur uit wat er precies gebeurde. "Om eerlijk te zijn was het best gênant. We filmen nu al een tijdje. Ik heb al een aantal vechtscènes achter de rug, dus ik had zoiets van 'Oh, man, waarom deed ik dat?' Het was gewoon een dwaze vergissing om te maken, maar iedereen reageerde er goed op en voordat ik het wist ging mijn leven gewoon weer verder."

Over de stunt vertelde hij: "Iedereen was bevroren en geschrokken, want dat is wat je doet wanneer er opeens heel veel bloed is. We filmden een vechtscène en ik moest een vent tegen een betonnen pilaar duwen. Ik had ongeveer acht meter ruimte. Één scène hebben we goed gefilmd en daarna had ik opeens besloten om mijn eigen hoofd tegen de pilaar te stoten. Ik raakte de rand en plotseling was er overal bloed. Maar maak je geen zorgen, ze hebben mijn hoofd op hersenschudding getest. Ik ben in orde. Ik heb alleen maar een kleine boo boo."

In de nieuwe serie van FOX speelt McKenzie de jonge rechercheur James Gordon in de wereld van Batman. In de serie zal hij een jonge Bruce Wayne, die later Batman wordt, ontmoeten en tegelijkertijd andere bekende Batman schurken bestrijden. De serie is in Amerika vanaf 22 september op tv te zien.



NieuwsFilm

meest populair