Keanu Reeves krijgt indringer op bezoek

De 'Matrix'-acteur zou de situatie kalmpjes hebben benaderd.

Het gebeurd nog weleens regelmatig dat een fanaticus het een geweldig idee vindt om in het huis van een bekendheid te breken. Hollywood heeft er nu sinds vrijdag 19 september weer een nieuw slachtoffer bij: acteur Keanu Reeves (The Devil's Advocate, 47 Ronin). Hij trof om vier uur in de nacht zijn aanbidster aan.

De LAPD bevestigde tegenover Entertainment News dat ze door de 50-jarige Canadees werden opgebeld en nadien een vrouw in zijn huis oppakte. Reeves werd 's nachts uit zijn slaap getrokken wegens geluiden die vanuit zijn persoonlijke bibliotheek kwamen. In één van de stoelen trof hij een vrouw van midden 40 aan die hem enkel aanstaarde. Volgens de politie reageerde de acteur beheerst en maakte hij een praatje met de vrouw. Daaropvolgend zei ze dat ze op bezoek was om hem te ontmoeten.

Er was uiteindelijk niets gestolen en niemand raakte gewond. De vrouw werd vervolgens naar een medische faciliteit gebracht om een psychologische evaluatie te ondergaan. Reeves kan voorlopig van geluk spreken. Zijn Speed-collega, Sandra Bullock, werd begin juni met een stalker geconfronteerd die naar verluidt haar al een enige tijd in de gaten hield en diverse vuurwapens plus ammunitie in zijn bezit had. De stalker, Joshua Corbett, pleitte onschuldig te zijn aan inbraak, stalken en het bezitten van een hoop wapens.

Helaas was Leonardo DiCaprio, die ook in de Hollywood Hills van Californië woont, afgelopen vrijdag niet wakker om zijn buurman te waarschuwen.



NieuwsFilm

meest populair