TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Looper (2012)

Zaterdag 20 september om 20:00 op RTL5

In deze spannende actiethriller Looper staat tijdreizen centraal, het wordt gebruikt door zogenaamde Loopers om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven, totdat hij de enige regel voor Loopers overschrijdt: laat je doelwit nooit ontsnappen, zelfs al ben je het zelf. Op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en terug gestuurd naar het verleden, wat volgt is een spannende achtervolging en een zoektocht naar een oplossing om het brein achter het illegale tijdreizen te slim af te zijn.
Bekijk de afbeelding

Der Untergang (2004)

Zondag 21 september om 20:00 op RTL7

De Duitse tiran Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. De bunkers zitten vol met zwaar gehavende soldaten en het ontbreekt aan verpleging en medicijnen. Hitler wil Berlijn in geen geval verlaten en bevindt zich, na zijn 56e verjaardag te hebben gevierd met Eva Braun en zijn handlangers in een benauwende, uitzichtsloze situatie.
Bekijk de afbeelding

Unforgiven (1992)

Maandag 22 september om 22:00 op FOX

William Munny is een vogelvrij verklaarde moordenaar, die zich verbergt voor zijn verleden. Elf jaar geleden heeft echter hij een punt gezet achter zijn loopbaan als treinovervaller leidt hij een rustig leven met zijn gezin op een boerderij. Als Williams vrouw overlijdt wordt hij benaderd door een premiejager die op zoek is naar een partner bij het vermoorden van een aantal cowboys.
Bekijk de afbeelding

The Forgotten (2004)

Dinsdag 23 september om 20:30 op RTL8

Telly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideeën lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...
Bekijk de afbeelding

Easy A (2010)

Woensdag 24 september om 20:30 op RTL5
Regie: Will Gluck

Easy A volgt Olive Penderghast (Emma Stone) een slimme studente die door een vals gerucht dat ze nogal van bed naar bed duikt met iedereen volledig depressief raakt. Dan realiseert ze zich dat ze hier ook haar voordeel mee kan doen want het is toch veel makkelijker om te slagen zonder te leren?
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon (1987)

Donderdag 25 september om 20:30 op Veronica

Riggs en Murtaugh hebben grondig de pest aan elkaar. Maar ze zijn collega's en in hun vak de besten. Het duo knokt zich een weg door Los Angeles, waar een moderne jungle-oorlog woedt. Riggs neemt als keiharde cop grote risico's; Murtaugh is een toegewijde rechercheur met een vlekkeloze staat van dienst.
Bekijk de afbeelding

De Wederopstanding van een Klootzak (2013)

Vrijdag 26 september om 23:00 op NPO2

De Amsterdamse crimineel Ronnie overleeft ternauwernood een moordaanslag en keert met aangescherpte zintuigen terug in de wereld. Er is ook een jonge Angolese asielzoeker die maar niet kan praten over zijn leven in Angola en daardoor nauwelijks kans heeft op een verblijfsvergunning in Nederland. En er zijn nog een lijfwacht met een depressie, een hoteleigenaresse wiens kat ziek is en een echtpaar met een groot verdriet. Allen zullen elkaar helpen, want 'we benne toch op de wereld om mekaar te helpen', nietwaar?


NieuwsFilm

meest populair