John Travolta verklaart 'homo'-geruchten

De roddels ontstonden in de jaren '80 en een oud werknemer wilt er nu een boek over schrijven.

Naast zijn carrière als acteur functioneert John Travolta (Pulp Fiction, From Paris with Love) ook als een bevoegde privé piloot van een verkeersvliegtuig. In de jaren 80' bezat de 60-jarige acteur zijn eigen onderneming en werkte er ene Douglas Gotterba voor hem. Deze man wil een boek gaan schrijven waarin zijn oud werkgever voorbij zal komen en het ziet er naar uit dat het schrijfwerk wat homoseksuele tintjes zal krijgen. Gotterba beweert namelijk dat de twee piloten niet enkel een werkrelatie deelden.

Travolta probeert het boek tegen te gaan door middel van een rechtszaak, maar volgens Gotterba mag hij schrijven wat hij wil omdat hij in Travolta's dienst geen papieren heeft ondertekend die hem hiervan behouden. In een interview met The Daily Beast vertelde de Wild Hogs-acteur dat de geruchten niet erg zijn, omdat zulk soort zaken altijd circuleren.

"Dit is de achilleshiel van elke bekendheid. Het gaat om mensen die gewoon geld willen hebben. Dat is alles. En het gebeurd zo vaak. Andere mensen zullen er sterker op in gaan dan ikzelf, maar ik laat de media het afhandelen omdat ik het toch niet kan beheersen. Ik denk dat het verhaal daarom nog steeds standhoudt." Daarnaast legt Travolta uit dat de persoonlijke roddels hem niet deren, maar dat hij zijn familie niet als doelwit van de media wil zien. "Ik vond het wel heel erg schandelijk toen mijn zoon overleed. Toen heb ik me echt het slechts gevoeld. Seks gerelateerde dingen zijn altijd interessant voor mensen, maar bij familiezaken moet je vandaan blijven. Dat zou je echt moeten."

Vijf jaar geleden stierf John Travolta's zoon Jett aan een beroerte toen hij naar de Bahama's was ter viering van zijn kerstvakantie. Naar verluidt had zijn zoon al sinds zijn tweede levensjaar last van hartaanvallen. Travolta bevestigde later dat Jett autisme had en regelmatig beroertes bestreed.



NieuwsFilm

meest populair