Nieuwe plotdetails 'Star Wars: Episode VII'

En er zijn foto's van Adam Driver en Gwendoline Christie op de set & een video van Sesamstraat.

Naast het nieuwtje dat Obi-Wan Kenobi mogelijk een eigen film krijgt, hebben we nog veel nieuws rond Star Wars: Episode VII van regisseur J.J. Abrams. Er zijn setfoto’s, die ons acteurs als Adam Driver en Gwendoline Christie lijken te tonen, er is wat informatie over het verhaal van de film en tot slot hebben we nog een prachtige spoof van Amerikaanse Sesame Street.

Eerst maar eens de plotdetails, die gepubliceerd werden door de website Making Star Wars. De site stelt dat ze een bron hebben die enkele details over het plot vrijgegeven heeft. Mocht je bang zijn voor spoilers, dan moeten we je bij deze waarschuwen, want die zullen volgen!

De bron laat allereerst weten dat Luke Skywalker (Mark Hamill) slechts tien jaar niet gezien is, in tegenstelling tot eerdere verhalen waarin gesteld werd dat hij al dertig jaar vermist zou zijn in de film. Verder is er nog iets interessants over Adam Driver.

Hij zou een personage spelen dat direct afstamt van niemand minder dan de door Christopher Lee gespeelde Count Dooku. ”En zoals ik eerder gezegd heb, geloof ik heel erg in de afstamming van Dooku. Details en personages zijn mogelijk veranderd, maar het idee van een aristocratische slechterik met een erfenis die terug gaat naar de Clone Wars, stamt al van de preproductie en maakt voor zover ik weet nog altijd een groot deel uit van het verhaal.”

De thuiswereld van de Sith zou ook in de film voorkomen. ”Morabad – de Sith thuiswereld, zit in de film. Die is er al sinds het begin van de productie en heeft meerdere namen gehad. Iemand die in Engeland op de productie werkt, heeft me bevestigd dat er sets zijn voor de Sith thuiswereld.” Tot slot zijn er nog codenamen voor [url=]Daisy Ridley[/url]s personage: ”Naar haar personage WERD gerefereerd met Kira. Vervolgens waren er nog namen als Kera, Sera en Fawn.”

Dan is er nog een Star Wars spoof van de Amerikaanse Sesamstraat. In de parodie zien we hoe het Koekiemonster maar al te graag Chewy the Cookie wil opeten. Alles en iedereen in dit universum zijn verworden tot koekjes: Prinses Parfaita, Luke Pie-Walker en Flan-Solo. Bekijk de video hieronder.



En als laatste hebben we nog wat setfoto’s van Star Wars: Episode VII. Ditmaal zien we de Rebel Alliance voorbijkomen en wat aparte voertuigen. Verder lijken de acteurs in de shots Adam Driver en Gwendoline Christie te zijn. Of ze dat ook echt zijn is moeilijk te zetten, want de foto’s zijn niet zó scherp.











NieuwsFilm

meest populair