TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Unstoppable (2010)

Zaterdag 13 september om 20:00 op RTL5
Regie: Tony Scott

Na een reeks incidenten en menselijke fouten raast een grote, onbemande trein, volgeladen met chemicaliën, over het spoor van Pennsylvania. De trein is zo groot en heeft zoveel vaart, dat alles op zijn pad wordt verpulverd. Verschillende overheidsinstanties proberen tevergeefs de trein te stoppen. Ze worden te hulp geschoten door Will en veteraan Frank. Will is jong en ziet zijn baan als opstapje naar iets beters. Frank is een rot in zijn vak, maar wordt vervangen omdat hij te duur en te oud is. Ondanks hun onenigheden slaan Frank en Will de handen ineen en wagen hun leven om een enorme ramp te voorkomen. Frank draagt zijn ervaring bij en Will zijn kracht en moed. Samen is dit alles wat ze hebben om de losgeslagen trein stoppen, wat zorgt voor een bloedstollende finish.
Bekijk de afbeelding

Contagion (2011)

Zondag 14 september om 20:30 op NET5

In deze thriller van Steven Soderbergh breekt er razendsnel een virus uit. Het gevolg is dat er wereldwijd een enorme chaos ontstaat waar mensen zich geen enkele raad mee weten.
Bekijk de afbeelding

Mad Max 2 (1981)

Maandag 15 september om 23:05 op Veronica

Mad Max is een heldhaftige eenling die, op een eindeloze zoektocht naar brandstof, de desolate Australische outback afschuimt. Samen met de armetierige verdedigers van een benzine-depot moet hij het opnemen tegen een bende bizarre krijgers onder leiding van The Humungus, die gevreesd worden om hun genadeloos optreden. Als de hel op spectaculaire wijze losbrandt, zijn de gevolgen niet te overzien.
Bekijk de afbeelding

Push (2009)

Dinsdag 16 september om 20:30 op Veronica

Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houden zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst dat speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.
Bekijk de afbeelding

Hitch (2005)

Woensdag 17 september om 20:30 op RTL5

De meeste mannen hebben problemen met het vinden van liefde, doordat ze zichzelf niet kunnen zijn. Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) is gespecialiseerd adviseur in eerste indrukken en helpt mannen met dit probleem. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en stiekem is Hitch verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York. Sara (Eva Mendes), verslaggeefster voor een dagelijks roddelblad, komt in aanraking met Hitch en haar professionele en persoonlijke leven komen hierdoor overhoop te liggen.
Bekijk de afbeelding

Annie (1982)

Donderdag 18 september om 20:30 op RTL8

De kleine, roodharige Annie droomt van een leven buiten het smoezelige weeshuis waarin zij woont. Ze doet verschillende pogingen om aan haar uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen, maar wordt altijd gesnapt door de aan alcohol verslaafde directrice van het weeshuis, Miss Hannigan. Op een dag wordt Annie uitverkoren om een week door te brengen bij de beroemde miljonair Daddy Warbucks. Ze kunnen het samen goed met elkaar vinden en Annie blijft daarom langer dan gepland. Ondertussen beramen Miss Hannigan en haar inslechte collega's een plan om Annie te ontvoeren.
Bekijk de afbeelding

O Brother, Where Art Thou? (2000)

Vrijdag 19 september om 20:40 op Canvas
Regie: Joel Coen

Mississippi, jaren '30. Drie gevangenen slagen erin te ontsnappen en zijn van plan hun buit van een bankoverval op te halen. De drie hebben haast want de streek zal door een nieuwe dam binnenkort onder water komen te staan. Onderweg raken de drie van het ene probleem in het andere en ontmoeten ze een aantal vreemde personages.


NieuwsFilm

meest populair