DVD releases week 36

Met o.a. Jarhead 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

La migliore offerta (2013)


Virgil Oldman (Geoffrey Rush) is een bekend en gewaardeerd man in de kunstwereld. Zijn leven als kunsthandelaar laat weinig ruimte over voor liefde. Maar dan krijgt hij gevoelens voor een mysterieuze vrouw, die hem uitnodigt om langs te komen in een villa. Daar krijgt hij de opdracht een kunstwerk te beoordelen. Het is het begin van een relatie die zijn leven drastisch zal veranderen.
Bekijk de afbeelding

Mental (2012)

Regie: P.J. Hogan

Mental gaat over het stel Barry en Shirley. Als Shirley compleet gestresst raakt van de opvoeding van hun vijf dochters stuurt Barry haar naar een psychiatrische instelling, terwijl hij aan iedereen vertelt dat ze op vakantie is. Barry blijkt echter ook niet helemaal goed om te kunnen gaan met zijn dochters en huurt daarom lifter Shaz in om hem te helpen. Ze groeit uit tot een soort anti-Mary Poppins.
Bekijk de afbeelding

Hellbenders (2012)

Regie: J.T. Petty

"The Hellbound Saints of Brooklyn Parish" is een team van grofgebekte, wellustige Katholieke priesters. Zij vechten tegen duivelse krachten en voeren zelfs duiveluitdrijvingen uit. Ze doen dit op manieren die het Vaticaan echter niet goedkeurt...
Bekijk de afbeelding

McCanick (2013)


Wanneer narcotica-rechercheur Eugene "Mack" McCanick ontdekt dat de schijnbaar onschuldige jonge crimineel Simon Weeks is vrijgelaten uit de gevangenis, zorgt dat voor een storm aan geweld. Buiten medeweten van het hoofd van de politie begint Mack, samen met zijn partner Floyd, aan een genadeloze klopjacht op Weeks. Hoe dichter Mack bij zijn prooi komt, hoe meer duidelijk wordt dat zijn razernij voortkomt uit het verleden.
Bekijk de afbeelding

Jarhead 2: Field of Fire (2014)


De door de oorlog gedesillusioneerde korporaal Chris Merriman krijgt de leiding over een eenheid die de missie heeft meegekregen om een afgelegen kamp nabij Taliban-territorium te bevoorraden. Later blijkt dat ze een veel belangrijkere taak hebben: het helpen ontsnappen van een Afghaanse vrouw die wereldberoemd is geworden vanwege haar verzet tegen de Taliban. Zonder tanks en steun vanuit de lucht moeten Merriman en zijn mannen alles op alles zetten om de vrouw veilig het land uit te krijgen.


NieuwsFilm

meest populair