'24'-film toch weer in de maak

Het succes van de miniserie die gemaakt is, heeft daarvoor gezorgd.

TV Line weet te vertellen dat er weer gewerkt wordt aan een film rond de 24-franchise. De website schrijft dat de miniserie 24: Live Another Day ervoor zorgt dat Jack Bauer (Kiefer Sutherland) mogelijk alsnog naar het grote doek komt. Bronnen van TV Line melden dat Imagine Entertainment actief werkt aan en nieuw idee voor een film.

Imagine wilde niet reageren op het verhaal. Toch vertelde Kiefer Sutherland enige tijd geleden al dat een film nog tot de mogelijkheden behoort. ”Er is altijd een kans om dat te doen,” vertelde Sutherland toen, want ”de film is een voortdurende situatie.”

Toch zal Fox waarschijnlijk nog een seizoen in de serie willen maken. ”Ik vond het afgelopen seizoen van 24 geweldig,” vertelde Fox Networks Group Chairman CEO Peter Rice in juli nog. ”Ik ben altijd al fan geweest. We hebben nog geen specifieke gesprekken gevoerd over een terugkeer, maar ik weet zeker dat het in de toekomst zal gebeuren. Het is een mooie franchise. Als je naar de serie zelf kijkt, heeft deze nog veel verhalen te vertellen. Ik denk dat we om de tafel moeten zitten en met de bedenkers moeten praten.”



NieuwsFilm

meest populair