Brad Pitt & Angelina Jolie getrouwd!

Het nieuwe echtpaar gaf elkaar afgelopen zaterdag het 'Ja'-woord in Frankrijk.

Acteur Brad Pitt en actrice Angelina Jolie vielen negen jaar geleden voor elkaar tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith en nu mag het koppel elkaar officieel aankondigen als Mr. en Mrs. Pitt. TheWrap heeft vermeldt dat het tweetal vorig weekend in Frankrijk huwde. De ceremonie werd tot ieders verbazing in het geheim uitgevoerd. Zelfs Angelina Jolie's vader, Jon Voight, wist er niets van.

De twee tortelduifjes werkten samen aan de actiethriller van regisseur Doug Liman toen er vonken overschoten. De 50-jarige Pitt was echter destijds getrouwd met Jennifer Aniston terwijl de 39-jarige Jolie net gescheiden was van Billy Bob Thorton. Sinds het begin van hun relatie waren ze het doelwit van vele roddelbladen, maar inmiddels staan de echtelieden bekend om hun liefdadigheidsinstellingen.

Gezamenlijk zijn ze de trotste ouders van zes kinderen. Maddox, Zahara en Pax zijn geadopteerd uit Cambodja, Ethiopië en Vietnam. Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne hebben ze samen gekregen. Van de laatste drie genoemde nakomelingen hebben Pitt en Jolie de eerste paar foto's verkocht voor een slordige 20 miljoen dollar. De opbrengsten zijn naar de Jolie-Pitt stichting gegaan; een instelling die ze in 2006 hebben opgericht voor het ter zijde staan van globale humanitaire zaken.

Man en vrouw zal elkaar binnenkort vergezellen in een nieuwe film die Angelina Jolie ook zal regisseren. In de romantische drama, getiteld By the Sea, zullen ze een echtpaar spelen die op vakantie gaat om hun huwelijk te redden.



NieuwsFilm