Bioscoopreleases week 35

Met o.a. Sin City: A Dame to Kill For.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Sin City: A Dame to Kill For (2014)


Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert ze naar hem terug en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava Dwight echter op laat draaien voor de moord op haar man, probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.
Bekijk de afbeelding

Into the Storm (2014)


Het dorpje Silverton wordt verwoest door een onverwachte reeks krachtige tornado's en de inwoners krijgen ook nog een lading monsterlijke cyclonen op hun af. Waar de slimme mensen schuilen, zetten stormjagers alles op alles om dichtbij te kunnen komen.
Bekijk de afbeelding

Maps to the Stars (2014)


Het gezin Weiss is een typisch Hollywoodgezin. Vader Stanford heeft een fortuin verdiend met doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich bezig met de carrière van haar 13-jarige kindster-zoontje Benjie. En dan is er de actrice Havana, een klant van Sanford die ervan droomt een remake te maken van de film die haar moeder in de jaren zestig beroemd maakte. Havana wordt echter geteisterd door nachtmerries van haar overleden moeder, en Benjie keert pas net terug uit een afkickkliniek. En dan is er nog zus Agatha, die recent vrijgelaten werd uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor criminele pyromanie. Genoeg materiaal dus voor flink wat explosieve situaties.
Bekijk de afbeelding

La tercera orilla (2014)


De vader van de jonge Nicolas leidt twee levens. Er is zijn huwelijk met een vrouw met wie hij één twaalf jaar oud kind heeft. En daarnaast een relatie met een vrouw met wie hij vier kinderen heeft. Nicolas is één van de vier kinderen, en die heeft deze uitzonderlijke situatie altijd geaccepteerd. Maar als zijn vader hem in zijn voetsporen wil laten treden, lijkt Nicolas ook twee levens te moeten leiden. Dan komen zijn echte gevoelens naar boven en weet Nicolas dat hij een keuze moet gaan maken.


NieuwsFilm

meest populair