Uma Thurman over relatie met Quentin Tarantino

Na de scheiding van Thurman en ex-man Arpad Busson, werd de actrice regelmatig gespot met Quentin Tarantino.

Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill) vertelt, tijdens een interview met Vs. Magazine, over de status van haar relatie met Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Django Unchained).

Na de scheiding van Thurman en haar ex-man Arpad Busson, werd de actrice regelmatig gespot met Quentin Tarantino. Tot dusver lieten de twee nooit iets los over een mogelijk relatie. Nu doorbreekt Thurman de radiostilte.

”Ik had het er [de geruchten] gister over met dhr. Tarantino. Hij was boos op me omdat ik hem niet eerder terug had gebeld zei hij, ‘Volgens de media zijn wel praktisch getrouwd!’ en lachte hysterisch,” vertelt Thurman.

In juni werden de twee nog zoenend gespot na een eetafspraak in het restaurant Mr. Chow in Beverly Hills. De PDA [Pulic Displays of Affection, red.] vond plaats als afscheid na het etentje. Na een omhelzing op de parkeerplaats ging ieder zijn eigen weg. Of deze kus er slechts een op de wang was of iets meer gepassioneerd is niet bekend.

”Onze relatie is gewoon zoals het altijd is geweest,” meldt Thurman.

Thurman heeft naar eigen zeggen een hekel aan de spotlight. ”Ik vind dat media een onderdeel zijn van de carrière van een acteur,” zegt ze. ”Er is geen carrière mogelijk voor een acteur zonder in de media te verschijnen, of ze zijn niet succesvol.”

”Ik ben een tijdje weg geweest, en ben nu weer begonnen met werken. Ik had een baby en heb een stapje terug genomen. Ik vind dat het belangrijk is om dit stapje terug te maken, om dingen te kunnen overdenken en ruimte te hebben om te ademen.”

NieuwsFilm