Bill Hader vindt Justin Bieber een waardeloze gastheer

'Saturday Night Live' had beter een andere bekendheid kunnen kiezen.

In een interview met Live From New York heeft komiek Bill Hader (Superbad, Hot Rod, Forgetting Sarah Marshall) laten weten het niet zo te hebben met popsterretje Justin Bieber. De laatstgenoemde was één van de gasten die tv-serie Saturday Night Live vorig jaar had uitgenodigd om in een aflevering op te treden. Hader, die daar sinds 2005 een vaste plek heeft, vertelt dat het geen briljante ervaring was.

"Ik kon er niet van genieten om Justin Bieber in de buurt te hebben. Hij is de enige persoon die zijn reputatie waarmaakt. Ik denk dat, dat de enige keer was dat ik me zo voelde in acht jaar tijd." De 36-jarige Hader was niet alleen. Collega Kate McKinnon, die sinds 2012 aan de show werkt, had ooit eens voor SNL een impressie gedaan van de 20-jarige Canadees. Ze verwittigde: "Mijn impressie van Bieber maakte hem niet van streek. Maar hij was er ook niet blij mee."

Afgelopen mei was Hader te gast tijdens de radioshow van Howard Stern. Daar sprak hij over zijn toekomstige vertrek bij de hitserie Saturday Night Live en wederom over de Canadese diva. "Justin Bieber daagde met zo'n twintig mensen op. Hij had iemand die een punt pizza in zijn handen bewaarde en iemand die zijn Coca-Coa light beet hield," lachte hij. "Het was heel klein achter de schermen en je moest je door de menigte een weg vechten om bij de kleedkamers te komen."



NieuwsFilm