Rob Schneider plaatst controversiële berichten op Twitter

Hij beweert dat Robin Williams dood is vanwege de medicijnen die hij nam.

Volgens acteur Rob Schneider (Judge Dredd, Deuce Bigalow: Male Gigolo) zijn er euvele krachten aan het werk die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vriend Robin Williams. Williams, die op de elfde van augustus zijn eigen leven nam, zou de zelfdoding hebben volbracht vanwege de medicijnen die hij voorgeschreven kreeg.

De 50-jarige Schneider schreef op Twitter: "Nu we er over mogen praten: Robin Williams nam medicijnen die de symptomen van Parkinson's moest tegengaan. Één van de bijwerkingen is zelfmoord! De kwaadaardige medicinale industrie heeft opgebiecht dat meer dan 100.000 mensen in de Verenigde Staten sterven wegens voorgeschreven medicijnen!!"

De uitbarsting van de Grown Ups-acteur kwam kort nadat Williams' vrouw, Susan Schneider, in een verklaring vertelde dat haar man aan depressie leed. Naar verluidt wilde de 63-jarige komiek het niet openbaar maken. Het is daarentegen ook niet de eerste keer dat Rob Schneider beweringen maakt over geneesmiddelen: in 2012 zei hij dat vaccinaties autisme veroorzaakte (een uitspraak die uitbundig is ontkracht). Hij was toen tegen een wet in Californië die ouders forceerde om een notitie van een dokter aan te vragen indien zij hun kinderen niet wilden vaccineren.

Hij zei destijds: "De doeltreffendheid van deze injecties zijn nog niet bewezen. En we krijgen last van bijwerkingen ter oorzake van de toxiciteit. We krijgen steeds vaker te maken met autisme en de dokters zullen ons niets verduidelijken. De medicinale industrie, die biljoenen dollars verdient, vertelt hen dat het volledig veilig is."

Schneider en Williams waren al twintig jaar vrienden sinds ze elkaar hadden ontmoet op de set van Saturday Night Live. De Amerikaanse acteur ging niet alleen maar naar Twitter om grote uitspraken te maken, ook liet hij zijn gevoelige kant zien. "Er wordt ons maar zeven dagen toegelaten om te rouwen... Bedank en omhels de mensen die je lief hebt en jouw leven hebben veranderd. Voor altijd bedankt, Robin Williams."



NieuwsFilm