Michael Cera brengt muziekalbum uit

De grappenmaker heeft 18 indie-folk muzieknummers geschreven.

Acteur Michael Cera (Superbad, Magic Magic, tv-serie Arrested Development) verraste ons afgelopen week met een muziekalbum bestaande uit 18 nummers. Het album, getiteld True That, wordt omgeschreven als een mengeling van instrumentale stukken en geluiden die op de achtergrond plaats vinden. De muziekstijl zou indie-folk zijn. Enkele recensies vermelden dat de eerste poging geen slechte is en dat Cera een album heeft afgeleverd dat perfect bij hem past. Men zegt dat het klinkt als iets dat Cera in zijn vrije tijd zou schrijven.

De 26-jarige Canadees werkt naast zijn acteercarrière al langer aan muziek. Dit toonde hij evenwel in films als Juno en Scott Pilgrim vs. the World. In deze laatste speelt hij een bassist in een band genaamd Sex Bob-Omb. Ook trad Cera als achtergrond zanger op voor het nummer Hang On van de band Weezer in 2011 en toerde hij mee met de groep Mister Heavenly.

De 30-jarige Jonah Hill liet via sociale media weten trots te zijn op zijn collega. "Mijn goede vriend Michael Cera is niet alleen een briljante acteur, hij maakt ook geweldige muziek." Hill plaatste een internetlink naar de website van Bandcamp waar je het gehele album gratis kan beluisteren. Mocht de muziek je bevredigen, dan kan je de plaat voor 7 dollar aanschaffen.

1. Uhohtrouble
2.Moving In
3.Clay Pigeons - Blaze Foley cover
4. What Gives (... I Can't Live Like This)
5.Of A Thursday
6.Too Much
7.Steady Now
8.Gershy's Kiss
9.Humdrummin
10.2048
11.Ruth
12.Old Grey Whistle
13.Brat
14.OhNadine (You Were In My Dream)
15.Sexy Danger
16.Kettle
17.Smoke Eyes
18.Those Days



NieuwsFilm