Roddels over feestende Denzel Washington zijn nep

Naar verluidt had Washington zoveel alcohol op dat hij moest worden ontgift.

Een paar dagen geleden berichtte de roddelwebsite TMZ dat acteur Denzel Washington twee weken bezig was met het ontgiften van zijn lichaam, na een maand vakantie van drinken en zuipen op zijn jacht. De 59-jarige Amerikaan zou de detoxicatie - een aanpak om gezonder te leven - in zijn verblijf in Orange County, Californië hebben volbracht met behulp van professionals. Hij wilde zijn lichaam niet enkel van alcohol ontdoen - de reiniging moest alle giftige stoffen uit zijn systeem verwijderen.

Een woordvoerder van Washington vertelde Entertainment Tonight echter dat dit verhaal niet helemaal klopt. "Hij doet elke keer zo'n gezondheidsreiniging voordat hij weer aan het werk gaat en zijn conditie- en voedzame programma's begint. Hij zuivert zich altijd na familievakanties als voorbereiding op zijn werk. Het is niets nieuws."

De verzinsels luidden dat Washington de detoxicatie verduurde onder het oog van een voedingsdeskundige, een trainer en een cuisinier. De 2 Guns-acteur deed dit daarentegen niet vanwege een wild feest, maar voor zijn toekomstig promotiewerk van de film The Equalizer. De misdaadfilm, geregisseerd door Antoine Fuqua (met wie Washington al eerder samenwerkte aan Training Day), gaat over Robert McCall - een voormalige geheime agent - die zijn eigen dood in scène zet om een rustig leven in Boston te leiden. Wanneer hij een jonge prostituee (Chloë Grace Mortez) wil redden wordt hij dwarsgezeten door de Russische maffia. Denzel Washington zal in de schoenen van McCall kruipen.

De film zal eind september in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm