UPDATE: Zijn dit de Stormtroopers uit 'Star Wars: Episode VII'?

De Empire-soldaten krijgen een strakker uiterlijk.

UPDATE: Nu met een foto van de Stormtrooper-helm. Volgens bronnen is deze foto rechtstreeks afkomstig van iemand die aan de film werkt.

De Imperial Forces lijken een nieuw, ietwat strakker uiterlijk te krijgen in J.J. Abrams' Star Wars: Episode VII. Dit nieuwe ontwerp zou te zien zijn op de afbeeldingen die website Indie Revolver zou hebben bemachtigd. Onderstaande afbeeldingen zouden de nieuwe ontwerpen van de Stormtrooper- en Snowtrooper-helmen betreffen, die we in december 2015 voorgeschoteld zullen krijgen. Wat vinden jullie van de nieuwe ontwerpen?

Net als de nieuwe X-Wing, lijken ook deze ontwerpen sterk beïnvloed te zijn door de concept designs die Ralph McQuarrie en Joe Johnston tekenden voor de oorspronkelijke trilogie.

Het script van Episode VII, geschreven door Abrams en veteraan Lawrence Kasdan, gaat naar verluidt over een nieuwe generatie Jedi's en Sith Lords. De cast van de film bestaat uit o.a. Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Adam Driver, Lupita Nyong'o en John Boyega. De première van Star Wars: Episode VII is op 18 december 2015.





NieuwsFilm

meest populair