David Arquette koopt mogelijk een stripclub

Ook vertelt de 'Scream'-acteur over zijn stukgelopen relaties met Courteney Cox en Drew Barrymore.

Acteur David Arquette (Scream-serie, 3000 Miles To Graceland, Riding the Bullet) heeft geen zin om zijn verworven poen aan jetski's, gouden tanden of een nieuwe sportwagen te spenderen. De 42-jarige Amerikaan heeft zijn oog op een beroemde stripclub laten vallen. Het zou om Crazy Girls gaan die te vinden is in Californië aan de Sunset Boulevard.

Volgens TMZ zou Arquette en zijn vennoten 1.6 miljoen dollar hebben geboden. De huidige eigenaren willen echter nog een ton erbij - het zou dus plotsklaps kunnen gebeuren dat Arquette zichzelf binnenkort de 'trotse' eigenaar mag noemen van een etablissement die vermaak voor volwassen biedt. De regisseur van The Tripper heeft daarnaast laten weten dat hij er een nette zaak van wil maken, zover dat mogelijk is natuurlijkerwijs. De bedoeling is er een nette burlesque club te beginnen die het ouderwetse gevoel van Hollywood moet oproepen. Arquette bevindt zich niet op nieuw terrein: hij bezit al twee nachtclubs, Hooray Henry's en Bootsy Bellows, die het naar verluidt goed doen.

Tijdens de talkshow Watch What Happens Live vertelde de acteur overigens over zijn breuk met actrice Courteney Cox. "We benaderden de scheiding met een liefaardige en eervolle manier. Ik weet het niet. We houden van elkaar. We wilden vrienden blijven en elkaar met respect behandelen, ondanks dat de relatie niet werkte. We wilden een goede relatie behouden voor onze dochter. Het onderhandelingsproces van de scheiding voerden we uit met een aandachtige houding: 'Waar ben jij tevreden mee?' 'Oké, daar ben ik ook tevreden mee.' En dat was het," vertelde Arquette. "Er werd niet aan elkaars haren getrokken."

Arquette en Cox trouwden in 1999 en kregen een dochter, Coco, in 2004. Jennifer Aniston is haar peetmoeder. Eind 2010 besloten de twee uit elkaar te gaan en een proefscheiding te ondernemen, aangezien ze nog steeds veel van elkaar hielden. In juni 2012 vroeg Arquette de wettelijke scheiding aan.

Ook vertelde de acteur over een andere bekende ex van hem. Namelijk actrice Drew Barrymore. "We gingen uit toen we kleine kinderen waren. Na ja, geen kleine kinderen! Ze is één van de liefste en goedaardigste mensen in Hollywood," voegde hij er aan toe. "Zo is ze altijd geweest en zo zal ze altijd blijven."



NieuwsFilm