Marvel gaat door met 'The Inhumans'

De studio is er klaar voor nog een gok te nemen.

Met Guardians of the Galaxy maakte Marvel een belangrijke gok: kon de studio een onbekende groep personages in de ruimte verkopen aan de wereld? Het antwoord is ja en daarom durft Marvel een nieuwe gok te nemen. Volgens Collider gaat de studio vooruit met nog een ander vreemd superheldenteam: The Inhumans.

Al jaren probeert de studio het team naar het witte doek te brengen, maar de belangrijkste stap werd nooit gezet. Het reeds bestaande scenario van Joe Robert Cole is in ieder geval naar tevredenheid van Marvel, maar een filmmaker is nog niet gevonden.

Collider schrijft dat Marvel The Inhumans op eenzelfde manier willen behandelen als de Guardians of the Galaxy. Er wordt een filmmaker gezocht, die zijn eigen visie mag toevoegen aan het scenario van Joe Robert Cole. Vervolgens kan de film gemaakt worden.

De Inhumans zijn een groep die gemaakt worden door buitenaardse wezens die experimenten uitvoeren op primitieve mensen. De Kree, die achter de experimenten zaten, stopten met de experimenten en lieten de Inhumans achter. Die vormden daarop een eigen samenleving.

Wanneer de studio de film wil uitbrengen is niet zeker, maar waarschijnlijk volgt snel een aankondiging.



NieuwsFilm

meest populair