Dimension X en Utroms in vervolg 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

De TMNT gaan in 2016 hoogstwaarschijnlijk de ruimte in.

Na de sterke start van Jonathan Liebesmans Teenage Mutant Ninja Turtles aan de Noord-Amerikaanse bioscopen, maakte Paramount bekend dat de sequel al in 2016 moet gaan verschijnen. Regisseur Liebesman en producenten Bradley Fuller en Andrew Form spraken met Screenrant over het vervolg.

In de comics en andere verhalen strijden de Ninja Turtles niet alleen op de aarde tegen allerlei slechteriken. Ze gaan namelijk diep de ruimte in om het op te nemen tegen bijvoorbeeld de Utroms (of de Kraang), die wonen op de planeet Dimension X. Screenrant vroeg aan de heren of we deze sci-fi elementen krijgen te zien in Teenage Mutant Ninja Turtles 2.

Het antwoord was duidelijk: "F~ck yes!" Regisseur Liebesman was nog wat voorzichtiger: "Ik zou het graag willen, maar het is niet mijn keuze, die keuze maken we gezamenlijk." De producenten voegden hieraan toe dat er al gesproken is over buitenaardse werelden en dat er scripts zijn waarin de werelden worden genoemd. Voor de eerste film zou deze insteek nog te vroeg zijn gekomen.

Het tweede deel staat gepland voor 3 juni 2016. Het eerste deel gaat op 21 augustus in de Nederlandse bioscoop in première.

Hieronder nog een korte docu over de wapens in Teenage Mutant Ninja Turtles.



NieuwsFilm

meest populair