DVD releases week 33

Met o.a. RoboCop en Divergent.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

RoboCop (2014)


De film speelt zich af in 2028. Het bedrijf OmniCorp levert robots aan het Amerikaanse leger en ze winnen over de hele wereld oorlogen. Het bedrijf wil de technologie nu ook in het eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als een gewone man nooit had meegemaakt.
Bekijk de afbeelding

Captain America: The Winter Soldier (2014)


Captain America en de Black Widow nemen het op tegen een gevaarlijke vijand die Washington D.C. bedreigt.
Bekijk de afbeelding

Winter's Tale (2014)


Winter's Tale gaat over een dief die inbreekt in een New Yorkse villa en daar de jonge vrouw die daar woont en op sterven ligt ontmoet. Dat is het begin van een vele vreemde gebeurtenissen, met onder meer maffiabazen, demonen en andere bovennatuurlijke elementen.
Bekijk de afbeelding

Divergent (2014)


Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inweiding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?
Bekijk de afbeelding

In Secret (2013)


In Secret speelt zich af in het Parijs van de negentiende eeuw en volgt Thérèse Raquin, een seksueel onderdrukte jongedame die vastzit aan een liefdeloos huwelijk met haar walgelijke neef Camille. Ze werkt elke dag in een winkel en woont in bij haar dominante tante Raquin. Maar dan ontmoet Thérèse de charmante Laurent en ontstaat er een onwettige affaire die op langere termijn tragische consequenties zal hebben.
Bekijk de afbeelding

Mr. Peabody & Sherman (2014)


Gebruikmakend van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaan Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoontje Sherman terug in de tijd, om wereldveranderende gebeurtenissen zelf mee te maken. Ze vinden zichzelf vervolgens in een race om de geschiedenis te repareren en de toekomst te redden.
Bekijk de afbeelding

A Haunted House 2 (2014)


Malcolm hertrouwt met Megan, die twee kinderen heeft. Met de nodige hilarische situaties als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Gimme Shelter (2013)

Regie: Ron Krauss

Het waargebeurde verhaal volgt Agnes "Apple" Bailey, een zwangere tiener die bij haar moeder wegloopt om op zoek te gaan naar de vader die ze nooit heeft gekend. Zo krijgt ze ineens dagelijks te maken met het keiharde straatleven. Apple kan uiteindelijk terecht bij een opvangcentrum voor dakloze tieners, waar ze kan breken met haar tragische verleden en kan werken aan een mooie toekomst voor zichzelf en haar kind.
Bekijk de afbeelding

Kankerlijers (2014)


Op de afdeling kinderoncologie verblijven drie jongens die zich bijzonder goed amuseren. Hoewel er niet veel reden tot feest lijkt te zijn. Allemaal hebben ze kanker, maar hier gaan ze zo op hun eigen manier mee om. Ze halen grappen uit met de verpleegsters en met andere patiënten. Als op een dag Gina, een beeldschoon 16-jarig meisje in het ziekenhuis opgenomen wordt, verandert alles.
Bekijk de afbeelding

Belle en het Beest (2014)


La belle et la bête speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de vrolijke Belle, naar het platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan.
Bekijk de afbeelding

The Bag Man (2014)


Jack is een professionele dief die zich voor zijn pensioen tot een laatste opdracht laat verleiden. Die lijkt simpel: hij moet een tas van maffiabaas Dragna stelen. Maar wachtend op de uitwisseling, wordt Jack onophoudelijk gestoord door verschillende excentrieke personeelsleden van het louche motel. Al snel blijkt het geen gemakkelijke opgave te worden.
Bekijk de afbeelding

Ida (2013)


Anna is een weeskind dat door nonnen grootgebracht wordt in het Polen van 1962. Ze moet Wanda spreken, haar enige nog levende familielid, spreken voordat ze haar geloften afneemt. Wanda vertelt Anna dat ze van Joodse afkomst is, en de twee vrouwen besluiten op een reis te vertrekken. Tijdens die reis krijgen ze het tragische verhaal van hun familie te horen en ook waar ze vandaan komen.
Bekijk de afbeelding

The Wrath of Vajra (2013)


In de jaren '30 werd een Japanse sekte, The Temple of Hades, bevolen samen te werken met de Japanse militairen om China te vernietigen. Ze kopen jonge kinderen van arme families, die vervolgens worden opgeleid tot dodelijke moordmachines die het rijk van Japan dienen. Een van hen is Vajra, die door zijn ontvoerders gedwongen werd te vechten voor eten. Diezelfde ontvoerders zijn verantwoordelijk voor de dood van zijn broer. Jaren later is Vajra opgegroeid en een van de belangrijkste moordenaars in de Hades sekte. Vajra ontsnapt naar China en voegt zich bij Shaolin, waar hij spirituele verlichting vindt. Hij is nu vastbesloten China te steunen tegen Japan.


NieuwsFilm

meest populair