'Last of Us'-film verschilt flink van game

Er zijn enkele kernelementen die overgebleven zijn.

Neil Druckmann, de scenarist van de aankomende The Last of Us-film, vertelde in een interview dat de film flink af zal wijken van het verhaal van de game. ”Je kunt niet hetzelfde verhaal vertellen in een twee uur durende film, zoals je dat in een 15 uur durend spel als The Last of Us kunt,” vertelde Druckmann. Hij was ook de schrijver en creative director van het spel.

”Ik zit er nu midden in en het is erg moeilijk, omdat er zoveel gebeurt in The Last of Us, dat niet in de film kan,” ging hij verder. Toch zal de kern van de film, die gemaakt wordt samen met Sam Raimi, net als het spel draaien om de relatie tussen Joel en Ellie.

”Een film werkt goed als het zo gefocust is als een laser,” vertelde Druckmann. ”Dus in eerste instantie dachten we: waar gaat dit verhaal echt over? Dat is duidelijk over Joel en Ellie. En wat zijn de belangrijkste zaken die we niet eruit kunnen laten? Begin daarmee en haal de rest eruit.”

”Het is erg moeilijk om bepaalde dingen eruit te laten, maar ik begin echt een gefocust verhaal te krijgen dat draait om deze twee personages. Sommige delen van de film zullen lijken op het spel en andere delen zullen nogal anders zijn.”



NieuwsFilm

meest populair