TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

A History of Violence (2005)

Zaterdag 2 augustus om 22:05 op FOX

Tom Stall (Viggo Mortensen) leidt een rustig leventje met zijn echtgenote Edie (Maria Bello) en hun twee kinderen in een kleine stad in Amerika. Een onverwacht en bloederig incident in zijn restaurant zet hem plotseling in de schijnwerpers. Hij krijgt als "held" veel aandacht in de media en dat wekt de belangstelling van een aantal beruchte criminelen. Zij menen in hem een oude gangster te herkennen, die jaren geleden spoorloos verdween, en met wie ze nog een appeltje te schillen hebben. Tom zegt niet te weten waar ze het over hebben. Als de criminelen de druk opvoeren, stijgt de spanning, ook in Toms gezin. Is hij wel de vredelievende echtgenoot en vader die zij kennen?
Bekijk de afbeelding

The Book of Eli (2010)

Zondag 3 augustus om 22:40 op RTL7

De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.
Bekijk de afbeelding

Rocky (1976)

Maandag 4 augustus om 20:30 op RTL7

Rocky is het verhaal van een aan lager wal geraakte bokser uit Philadelphia die de kans van zijn leven krijgt: een gevecht om het wereldkampioenschap zwaargewicht.
Bekijk de afbeelding

Back to the Future Part II (1989)

Dinsdag 5 augustus om 16:35 op FOX

Marty komt net met zijn tijdmachine-auto terug uit 1955 als uitvinder Dr. Emmett Brown hem komt vertellen dat zijn toekomstige kinderen in gevaar zijn. Samen gaan ze naar het jaar 2015, maar daar wordt de tijdmachine gestolen.
Bekijk de afbeelding

There's Something About Mary (1998)

Woensdag 6 augustus om 20:30 op RTL8

Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te strikken voor het schoolbal. Die avond gaat het feest voor hem niet door, om een wel heel pijnlijke reden. Jaren later schakelt Ted de privé detective Pat in om de vrouw van zijn dromen op te sporen. Pat vindt Mary terug in Miami, en vermits zij er zo fantastisch uitziet besluit hij haar voor zichzelf te houden. Maar Ted is tot alles bereid om zijn jeugdliefde terug te winnen, want Mary is simpelweg, het meisje waar iedereen van droomt!
Bekijk de afbeelding

Spartacus (1960)

Donderdag 7 augustus om 23:55 op RTL7

De als slaaf geboren Spartacus wordt opgeleid tot gladiator. Na een training besluit hij samen met de andere gladiatoren in opstand te komen. Spartacus krijgt steun van een vrouw die hem liefde en vertrouwen geeft.
Bekijk de afbeelding

Vertigo (1958)

Vrijdag 8 augustus om 23:40 op NED2

Vertigo uit 1958 is een van de beroemdste films van Alfred Hitchcock. Een politieman verliest zijn vriendin na een ingewikkelde intrige. Hij geeft zichzelf -niet ten onrechte- de schuld van haar dood. Enige tijd later ontmoet hij een exacte dubbelgangster, en begint alles weer vrolijk opnieuw. Hitchcock maakt het zijn publiek niet makkelijk: de plot is zeer ingewikkeld, en je kunt je nooit aan de indruk onttrekken dat er iets mis is met de held. James Stewart speelt die twijfel mooi uit, Kim Novak is in twee gedaantes zijn geliefde.


NieuwsFilm

meest populair