Bioscoopreleases week 31

Met o.a. Hercules, Boyhood en Lucy.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Hercules (2014)


Na voltooiing van zijn legendarische twaalf werken, heeft Hercules zijn familie verloren. Hij is zijn familie verloren, en zweert wraak op de Goden. Zijn enige lust ligt in vechten. Mettertijd heeft hij samen met zes gelijksoortige vrienden een band opgebouwd. Ze zijn over het land gaan reizen en verrichten zware, gewelddadige klussen. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende krijgsheer te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was, en zijn eigen mythe omarmen.
Bekijk de afbeelding

Lucy (2014)

Regie: Luc Besson

Een drugssmokkelaar slikt de drugs die ze moet vervoeren in en komt er plotseling achter dat ze superkrachten heeft.
Bekijk de afbeelding

Boyhood (2014)


Het leven van de jonge Mason, van zijn vijfde tot zijn achttiende verjaardag.
Bekijk de afbeelding

Hanni & Nanni 3 (2013)


Vol verwachting staan Hanni en Nanni voor het internaat Lindenlof te wachten op Britse uitwisselingsstudentes. Per ongeluk is dit bus gevuld met mannelijke passagiers. De dolle tweeling is in de war en weet niet goed wat te doen, maar Mademoiselle Bertoux heeft wel een idee...
Bekijk de afbeelding

Grand Piano (2013)


Elijah Wood speelt een getalenteerde concertpianist wiens carrière vroegtijdig ten einde komt vanwege een verlammende plankenkoorts. Vlak voor zijn comeback, vijf jaar later, merkt hij dat iemand iets op zijn muziekblad heeft geschreven. "Als je één verkeerde noot raakt, zul je sterven", luidt de onheilspellende boodschap.
Bekijk de afbeelding

Helium (2014)


Topcrimineel Frans Weeling is genoodzaakt onder te duiken in een vakantiepark op Texel. Daar wordt hij met zichzelf geconfronteerd en komt hij tot het besef dat er niets hogers haalbaar is in het leven dan wat hij al bereikt heeft. Het biedt hem een nieuw perspectief op zijn leven in de onderwereld en brengt hem aan het twijfelen.
Bekijk de afbeelding

Les vacances du petit Nicolas (2014)


Eindelijk is de zomervakantie begonnen! Nicolas, zijn ouders en oma rijden richting de zee en nemen hun intrek in het Beau-Rivage hotel. Op het strand maakt Nicolas nieuwe vrienden. Te midden van het strand, hotel en bos beleefde Nicolas een vakantie die hij nooit meer zal vergeten.
Bekijk de afbeelding

Sepideh (2013)


Sepideh wil astronaut worden. Ze brengt hele nachten door met het bestuderen van de sterrenwereld, terwijl haar familie haar tevergeefs op andere gedachten probeert te brengen. De kansen en verwachtingen liggen voor een jonge Iraanse vrouw dan ook ver verwijderd van Sepideh's ambities. Maar Sepideh blijft volhouden en vindt een partner in 's werelds eerste vrouwelijke ruimtetoerist Anousheh Ansari.


NieuwsFilm

meest populair