Comic-Con beelden 'Batman v Superman' worden niet vrijgegeven

Ze waren enkel bedoeld voor de aanwezige fans op de Comic-Con.

Tijdens de San Diego Comic-Con werden speciaal voor het publiek beelden van Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice vertoond. Daarin was te zien hoe Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) elkaar aanstaarden en op het punt leken te staan elkaar aan te vallen.

De verwachting was dat die beelden snel vrijgegeven zouden worden voor het grote publiek, maar die blijkt niet te kloppen. Sue Kroll, president worldwide marketing and international distribution van Warner Bros. vertelde aan Variety dat de tijdens de Comic-Con vertoonde beelden enkel voor de daar aanwezige fans bedoeld waren.

”We zullen uitgebreide trailers en foto’s publiceren, maar die presentatie, die was enkel voor de aanwezige fans,” vertelde Kroll. Dat betekent dat we voorlopig waarschijnlijk weinig materiaal van de film hoeven verwachten. Gelukkig heeft het wereldwijde publiek wel twee dingen overgehouden aan de Comic-Con.

De allereerste foto van Gal Gadot als Wonder Woman en een nieuwe foto van Ben Afflecks Batman. De film van Zack Snyder gaat in 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair