DVD releases week 31

Met o.a. Pompeii, Kenau en Her.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Pompeii (2014)


'Pompeii', dat is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is vergeven aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.
Bekijk de afbeelding

Kenau (2014)


'Kenau' is een historisch epos over het leven van Kenau Hasselaar. Hasselaar gaf tijdens de Spaanse belegering van de stad Haarlem in 1572 leiding aan een leger dat exclusief uit vrouwen bestond. Ze werd daarbij bovenal gemotiveerd door de executie van haar jongste dochter en de angst dat dit ook met haar andere dochter zou gebeuren.
Bekijk de afbeelding

Her (2013)


Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.
Bekijk de afbeelding

The Book Thief (2013)


'The Book Thief', dat is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Markus Zusak, volgt een jong meisje in Nazi-Duitsland. Om de ellende om zich heen te vergeten steelt ze boeken en deelt ze deze vervolgens met anderen. Ondertussen houden haar adoptie-ouders thuis een Joodse vluchteling verborgen.
Bekijk de afbeelding

Kill Your Darlings (2013)


Kill Your Darlings vertelt over een moord in 1944 die binnen de Columbia University zorgt voor het samenkomen van schrijvers als Ginsberg, Kerouac en Burroughs. Dit is het begin van een compleet nieuwe generatie die ook wel bekendstaat als de Beat Generation.
Bekijk de afbeelding

The Invisible Woman (2013)


Engeland, 1857. Charles Dickens (Ralph Fiennes), de succesvolle auteur, is al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Catherine Dickens (Kristin Scott Thomas). Op een dag ontmoet hij de jonge Ellen Ternan (Felicity Jones), een ambitieuze actrice die een rol heeft weten te vergaren in één van Dickens' toneelstukken. Niet alleen is Charles onder de indruk van Ellens acteertalenten, maar ook van haar prachtige schoonheid. Naarmate de tijd vordert groeien de twee steeds dichter naar elkaar, terwijl Catherine, onbewust van haar man's vreemdgaan, zich steeds afstandelijker begint te voelen.
Bekijk de afbeelding

We are the best (2013)


Drie twaalf- en dertienjarige meisjes richten in Stockholm een punkband op.
Bekijk de afbeelding

Prisoners of the Sun (2013)


Een multinationale expeditie ontdekt een verloren stad onder een piramide. Daar moeten de expeditieleden de ontwaakte goden van het Oude Egypte ervan weerhouden de apocalyps te beginnen.
Bekijk de afbeelding

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)

Regie: Hark Tsui

De jonge Dee Renjie komt aan in de hoofdstad om zich als politierechter bij het hoogste gerechtshof te voegen. Zijn plan is om officier van justitie te worden. Tegelijk onderzoekt de felle detective Yuchi een zeemonster dat 's nachts de straten onveilig maakt. Bij toevel proberen zowel Dee als Yuchi het gevaarlijke schepsel te verdrijven.
Bekijk de afbeelding

Seed 2: The New Breed (2014)


Terwijl ze van een vrijgezellenfeest in Las Vegas terugrijden naar huis, bevinden Christine en haar vrienden zich in de warme woestijn van Nevada. Maar ze zijn niet alleen. Seriemoordenaar Max Seed is terug en ditmaal heeft hij zijn familie meegenomen...


NieuwsFilm

meest populair