Barmhartige Samaritaan vindt Mark Ruffalo's portemonnee

De acteur had hem in een taxi achtergelaten.

Op het internet komt niet iedereen even vriendelijk over. Gelukkig voor acteur Mark Ruffalo (Zodiac, Foxcatcher, The Avengers: Age Of Ultron), stak er één ziel gunstig bovenuit. De 46-jarige Ruffalo verloor kort geleden zijn geldbeurs, maar het duurde niet lang voordat de acteur op Twitter werd benaderd door een goedhartige persoon.

Deze schreef: "Mark, ik heb gisteren je portemonnee in een taxi in Chicago gevonden. Kan je een privé berichtje achterlaten zodat ik hem kan terugsturen? Bedankt." De Begin Again-acteur was dolgelukkig. "Dankjewel! Wow! De fatsoenlijke mensen hebben weer een punt gescoord. Je bent een held!"

TMZ heeft de identiteit van de barmhartige Samaritaan ontdekt: Ross McHale. Deze gaf aan dat hij niet wist wie Ruffalo was toen hij naar zijn identiteitsbewijs keek. McHale moest de acteur op Google zoeken om te achterhalen wiens portemonnee hij precies in zijn bezit had.

Toen Mark Ruffalo zijn geldbeurs verloor was hij in Chicago om als Grootmaarschalk te dienen bij een autorace op Chicagoland Speedway.



NieuwsFilm