SDCC: Nieuwe blik op Batman van 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

We krijgen een heldere blik op Ben Affleck.

Een tijd geleden kregen we een eerste blik op Ben Afflecks Batman in de superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu de Comic-Con bezig is, kon een kleine andere onthulling rond dat pak bijna niet uitblijven. Allereerst werd er een nieuwe foto van Batman geplaatst op de website van DC en daarnaast werd op de stand van DC Comics de cape van Batman aangetroffen. Hieronder zie je allereerst de officiële foto en daaronder een viertal andere foto’s, die een blik geven op de cape en het masker van Batman.

[/url]









Een andere onthulling die we al rond de film gezien hebben is uiteraard die van [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=30243]Henry Cavills Superman en nu is het nog wachten tot we Gal Gadots Wonder Woman te zien krijgen. De hoop is dat dit ergens deze Comic-Con nog zal gebeuren. En waarom ook niet, nu er weer een blik op Batman vrijgegeven is?

Het zal wel nog even duren voordat Batman v Superman: Dawn of Justice in de bioscopen draait. Dat moet in Nederland vanaf 28 april 2016 het geval zijn.

Lees hier méér San Diego Comic-Con nieuws.



NieuwsFilm

meest populair