DVD releases week 30

Met o.a. 47 Ronin en In the Fog.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

47 Ronin (2013)


Een gezelschap van ronin - verbannen samoerai zonder meester - probeert de eer te herstellen door wraak te nemen op de verraderlijke Lord Kira, die verantwoordelijk was voor de dood van hun meester. Kai is het getroebleerde lid van het gezelschap, die in twijfel wordt getrokken door de overige leden. Dat wordt alleen maar erger wanneer hij verliefd wordt op Mika, de dochter van hun gevallen meester. Hierbij wordt de moed en trouw van de ronin jegens elkaar danig op de proef gesteld.
Bekijk de afbeelding

In the Fog (2012)


'In the Fog' is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Wit-Russische schrijver en sociaal activist Vasil Bykov (1924-2003). Het speelt zich af in het westelijke grensgebied van de USSR, 1942. De lokale partizanen verzetten zich heftig tegen de Duitse bezetting in de regio. Twee partizanen krijgen de opdracht een vermoedelijke collaborateur, Sushenya, te vermoorden. De onschuldige Sushenya probeert wanhopig zijn onschuld te bewijzen, maar wordt door de partizanen naar een bos gebracht. Eén op één met zijn vijanden, diep in het donkere bos, is hij gedwongen een morele beslissing te maken onder immorele omstandigheden.
Bekijk de afbeelding

How I Live Now (2013)


'How I Live Now' is gebaseerd op een boek van Meg Rosoff en gaat over Daisy (Saoirse Ronan), een Amerikaanse tiener die naar haar familie in Engeland wordt gestuurd. Hier wordt ze verliefd op Edmund (George MacKay) en het ziet er naar uit dat het een geweldige zomer gaat worden. Maar dan breekt er oorlog uit en ontstaat er in Engeland plots een gewelddadige en chaotische sfeer. Daisy moet van het ene op het andere moment alles op alles zetten om in leven te blijven.
Bekijk de afbeelding

The Art of the Steal (2013)


'The Art of the Steal' is een misdaadfilm van regisseur Jonathan Sobol. Hoofdrollen zijn er voor Kurt Russell, Matt Dillon, Terence Stamp en Jay Baruchel. Russell speelt Crunch, een stuntman op een motor die in het verleden ook nog wel eens aan kunstroof deed. Samen met zijn onbetrouwbare halfbroer Nicky (Dillon), zijn protegé (Baruchel) en twee anderen besluit hij nog eenmaal iets moois te gaan stelen.
Bekijk de afbeelding

Closed Circuit (2013)


Wanneer advocaten Martin (Eric Bana) en Claudia (Rebecca Hall), twee ex-geliefden, aan een dezelfde zaak worden verbonden dat gaat over een internationale terrorist worden hun loyaliteit getest en zetten ze hun levens op het spel.
Bekijk de afbeelding

L'amour est un crime parfait (2013)


Marc is een professor en vrouwenverslinder. Samen met zijn dominante en excentrieke zus woont hij in een berghutje. Marc zit gevangen tussen zijn werk, het prachtige gebouw van zijn universiteit enerzijds en thuis en de prachtige leefomgeving anderzijds. De uiteenlopende ruimtes weerspiegelen zijn wisselende personaliteit. Een van de ruimtes is waar hij vrouwen ontvangt, de ander is zijn speeltuin. Maar als een van zijn aantrekkelijke studentes verdwijnt, komt haar stiefmoeder naar de campus om het een en ander bij Marc na te vragen.
Bekijk de afbeelding

Yves Saint Laurent (2014)


Een blik op het leven van de Franse ontwerper Yves Saint Laurent, vanaf het begin van zijn carrière in 1958 toen hij zijn geliefde en zakenpartner Pierre Berge ontmoette.
Bekijk de afbeelding

Ironclad: Battle for Blood (2014)


Een overlevende van de grote belegering van het Rochester Castle, moet vechten om zijn clan te beschermen van Keltische bandieten.
Bekijk de afbeelding

The Microchip (2011)


John, E-dogg, Jang en Jazz dromen ervan om ooit een eigen restaurant te kunnen openen. Het restaurant waar ze nu werken wordt regelmatig bezocht door gangsters. Daardoor zijn ze getuige van een conflict tussen een gangsterbaas en de corrupte politieman Kook, over een microchip. Kook doodt de gangster en toevallig komt John in het bezit van de chip. De jacht op John en zijn vrienden wordt geopend, omdat de microchip ook het bewijs bevat over de illegale activiteiten van Kook.


NieuwsFilm

meest populair