Is dit het plot van 'Star Wars: Episode VII'?

Waarschuwing: met potentieel grote spoilers!

De kans is groot, dat dit nieuws niets dan speculatie is, maar interessant vinden we het in ieder geval wel. Badass Digest plaatste wat volgens hen het verhaal van Star Wars: Episode VII, van regisseur J.J. Abrams is. Mocht deze informatie kloppen, dan weten we in ieder geval de basis is van het verhaal.

Volgens geruchten staat centraal in de film Luke Skywalkers (Mark Hamill) afgehakte hand. Die valt naar een woestijnplaneet (niet Tatooine) en wordt gevonden door de personages van John Boyega en Daisy Ridley. Ze vinden in de hand een lichtzwaard en besluiten het naar Han Solo (Harrison Ford) en Chewbacca (Peter Mayhew) te brengen.

Die vliegen niet in de Millennium Falcon, maar in een ander schip. Welk dat is wil Badass Digest niet zeggen omdat het een spoiler is. Han en Chewbacca herkennen het lichtzwaard als dat van Luke en zeggen dat ze hun vriend al dertig jaar niet hebben gezien. En zo begint de reis naar de Jedi Meester. Tegelijk wordt er op een ijsplaneet gewerkt aan een superwapen, dat niet gewoon planeten, maar complete zonnestelsels kan vernietigen.

Wat er met andere personages, zoals Princess Leida (Carrie Fisher) en R2D2 (Kenny Baker) en C-3PO (Anthony Daniels) gebeurt, wordt niet in het bericht vermeld. De film gaat op 18 december 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair