Batman wint clash in 'Batman v. Superman: Dawn of Justice'

Als Batman maar over kryptonite beschikt.

In de POLL van verleden week legden we de vraag voor wie de clash zal gaan winnen in Zack Snyders Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016). Uiteindelijk is Batman, het personage van Ben Affleck, als winnaar uit de bus gekomen door 61% van de stemmen binnen te harken.

Superman, wederom gespeeld door Henry Cavill, kwam daardoor uit op 39%. Ondanks dat Superman in beginsel immens veel brutere krachten heeft dan Batman, refereren veel FT'ers naar 'The Dark Knight Returns'. In deze comic wint Bats van Suups. Superman heeft namelijk één grote zwakte: kryptonite. Desondanks valt het nog te bezien hoe de clash eindigt op het witte doek. De films wijken vaak in grote lijnen af van de comics, aangezien de getekende verhaallijnen maar moeilijk geloofwaardig te verfilmen zijn.

We gaan de clash in het voorjaar (28 april) van 2016 aanschouwen en een jaar later staan The Dark Knight en de The Man of Steel schouder aan schouder in Justice League, het The Avengers van DC Comics/Warner Bros.

Hieronder een fraaie fan-made trailer van Batman v. Superman: Dawn of Justice waarin overigens meer helden te zien zullen zijn:



NieuwsFilm

meest populair