TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Children of Men (2006)

Zaterdag 12 juli om 22:15 op RTL5

2027. De hoop op een betere toekomst kwijnt weg. Jaren geleden is de laatste baby geboren. Hoe langer er geen nakomelingen komen, hoe minder er hoop is op betere tijden. De oorzaken voor de wereldwijde onvruchtbaarheid zijn onbekend en de mensheid is verdeeld. De fatalisten en egoïsten die vervallen in geweld en wetteloosheid staan tegenover de idealisten en optimisten die vechten voor eenheid en solidariteit in een afnemende wereldbevolking.
Groot-Brittannië heeft zich met pijn en moeite overeind gehouden in deze veranderende wereld. Een van de gevolgen is een grote toestroom van vluchtelingen uit gebieden waar de samenleving is ingestort.
Voor Theo hoeft het allemaal niet meer zo. Hij was een gedreven wereldburger die het beste met iedereen voor had, tegenwoordig is hij een cynische bureaucraat die vooral bezig is met zichzelf. De enige lol in zijn leven vormt zijn oudere maat Jasper met wie hij goede gesprekken heeft in Jaspers landhuis, schilderachtig gelegen buiten Londen....
Bekijk de afbeelding

Buried (2010)

Zondag 13 juli om 22:35 op NET5

Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...
Bekijk de afbeelding

Goodfellas (1990)

Maandag 14 juli om 22:00 op FOX

Gangster Jimmy 'The gent' Conway staat in hoog aanzien bij zijn misdaadcollega's. Hij neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het gangstervak. Tommy is zijn trouwe, maar driftige vriend en grote voorbeeld. Henry bouwt een bestaan op waarin drughandel en moord centraal staan.
Bekijk de afbeelding

Point Break (1991)

Dinsdag 15 juli om 20:30 op Veronica

De 'Dead Presidents' zijn surfers en professionele bankovervallers die hun buit gebruiken om flink de beest uit te hangen. Johnny Utah is een jonge en naïve FBI agent die zich aansluit bij de bende om ze zo te kunnen ontmaskeren. Maar gaandeweg wordt hij meegesleept in de wereld van durfals en extreme sport fanatiekelingen. Lukt het hem om de bende te stoppen, of wordt hij zelf te ver meegesleurt.
Bekijk de afbeelding

50 First Dates (2004)

Woensdag 16 juli om 20:30 op RTL5

Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.
Bekijk de afbeelding

A Lot Like Love (2005)

Donderdag 17 juli om 22:45 op NET5
Regie: Nigel Cole

Een schuchtere jongeman komt op een vlucht naar New York een jonge vrouw tegen die onconventioneel en een beetje excentriek is. Op onverklaarbare wijze komen hun levens vanaf dat moment iedere keer weer samen. Ofschoon ze het niet willen toegeven, kunnen ze niet zonder elkaar.
Bekijk de afbeelding

Dredd 3D (2012)

Vrijdag 18 juli om 22:10 op FOX

Dredd speelt zich af op de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd (Karl Urban) neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Cassandra Anderson (Olivia Thirlby) op tegen de slechterik Ma-Ma (Lena Headey). Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.


NieuwsFilm

meest populair