Zijn Michelle Rodriguez en Zac Efron een stel?

Het tweetal werd kroelend en zoenend gespot in Italië.

Er heerst weer liefde in Hollywood - of is dat Italië? Actrice Michelle Rodriguez (The Fast and the Furious-serie, Avatar) en acteur Zac Efron (That Awkward Moment, Bad Neighbours) zijn op diverse foto's vastgelegd tijdens een vakantie uitje in Sardinië, Italië. Op de afdrukken - die op Instagram geplaatst zijn door een Italiaanse zakenman genaamd Gianluca Vacchi - zien we een blik van het handtastelijk paar.

Volgens bronnen is dit niet de eerste keer dat Rodriguez en Efron samen stappen. Blijkbaar zouden de twee elkaar twee jaar geleden hebben ontmoet en was dat het moment waarbij er enkele vonken oversloegen. Beidden acteurs hebben echter hun interesses eerst op andere mensen gestort. Zo ging Rodriguez met supermodel Cara Delevinge uit en Efron met mede High School Musical-actrice Vanessa Hudgens. De laatstgenoemde gingen in 2010 uit elkaar. De 35-jarige actrice beëindigde afgelopen maand haar relatie met Delevinge.

Een bron sprak over het koppel. "Michelle is super cool en relaxt. En Zac heeft haar daarom altijd al aantrekkelijk gevonden. Ze is het type mens waar iedereen dol op is. Ze kan met iedereen goed omgaan en neemt haar beroemdheid niet te serieus. Zac relateert zich met haar. Hij vindt haar houding aantrekkelijk. Ze begrijpen elkaar."

Terug in 2013 had Rodriguez nog een boekje open geslagen over haar biseksuele voorkeur. "Ik heb beidde wegen ingeslagen. Ik doe wat me behaagt. Ik ben veel te nieuwsgierig om niets te verkennen terwijl ik dat zou kunnen doen. Mannen zijn intrigerend. Dat geldt ook voor vrouwen." De 26-jarige Zac Efron heeft daarentegen geen idee wat hij wilt. Hij vertelde het magazine Women's Health: "Ze moet ambitie en vrijheid bezitten, wat een oplettende mix is. Je moet die twee balanceren. Ik heb mijn ideale vrouw nog niet gevonden."









NieuwsFilm