DVD releases week 28

Met o.a. Hemel op Aarde en Metro Manila.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Coriolanus (2011)


De film vertelt het verhaal van Coriolanus (Ralph Fiennes), een Romeinse militair die niet kan aarden in de Romeinse samenleving. Coriolanus' tirannieke moeder dwingt hem om de politiek in te gaan. Hij hengelt naar een zetel in de Senaat, maar moet daarvoor uiteraard in de genade van het volk komen. Omdat het publiek hem geen steun gunt, ontketent hij in z'n woede een rel die tot zijn verbanning van Rome leidt. In ballingschap smeedt hij een plan met gezworen vijand Tullus Aufidius (Gerard Butler), om wraak te nemen op Rome.
Bekijk de afbeelding

Legendary (2010)

Regie: Mel Damski

Cal Chetley is een zeer slimme jongen van vijftien. Hij wordt vaak gepest omdat hij klein van stuk is en niet 'blue collar class' is, zoals zijn medescholieren. Mike, de broer van Cal en ooit school kampioen worstelen, liet hem en zijn moeder achter na een tragisch auto-ongeluk waarbij hun vader omkwam en waarvan Mike zichzelf de schuld van geeft. Cal besluit mee aan het kampioenschap voor school worstelen en hoopt op de hulp van zijn broer. Maar nog belangrijker: het herenigen van het gezin.
Bekijk de afbeelding

The Big Bang (2011)


Privé-detective Ned Cruz zoekt naar een vermiste stripper en het blijkt al snel dat iedereen die hij ondervraagd heeft vermoord wordt. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij een aantal bizarre personen waaronder een redelijk gestoorde Russische boxer, een stel ruziënde agenten en een miljardair.
Bekijk de afbeelding

Metro Manila (2013)

Regie: Sean Ellis

Oscar Ramirez en zijn familie vluchten weg van het armoedige leven op de rijstvelden van de Filippijnen. Eenmaal aangekomen in Manila, de hoofdstad, krijgt Oscar een baan bij een bedrijf dat gepantserde wagens rondrijdt, en zijn baas Ong neemt hem onder zijn vleugels. Al snel blijkt het leven in Manila lang niet zo goed te zijn als Oscar had gehoopt.
Bekijk de afbeelding

Hemel op Aarde (2013)


De 13-jarige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek die net bij hem in het dorp is komen wonen. Als blijkt dat ze ziek is, besluit hij haar te gaan redden. Een universeel verhaal over het beleven van je eerste liefde, opgroeien in de tijd van Grease en het in handen hebben van je eigen lot.
Bekijk de afbeelding

Just the Wind (2012)


Racistische moordenaars hebben al vier families aangevallen. Een aantal van hen zijn overleden. Wie zullen de volgende zijn op deze gewone dag?
Bekijk de afbeelding

Raze (2013)


50 ontvoerde vrouwen moeten het in een gruwelijke arena tegen elkaar opnemen in gevechten op leven en dood. Als ze verliezen, zijn zij niet de enigen. Hun geliefden hebben er dan ook onder te lijden...
Bekijk de afbeelding

The Appearing (2014)


Een vrouw die eens bezeten werd door een mysterieuze entiteit, ontdekt een schokkend geheim over haar verleden en moet haar innerlijke demon verslan.
Bekijk de afbeelding

Event 15 (2013)


Drie soldaten komen in de nasleep van een terroristische aanslag vast te zitten in een lift. Maar een van hen ontsnapt en haar wereld komt vervolgens op z'n kop te staan, als ze zich realiseert dat niets is wat het lijkt.
Bekijk de afbeelding

Jack et la mécanique du coeur (2013)


Jack is geboren op de koudste dag in de geschiedenis. Hij voelde toen zijn hart bevriezen. De horlogemaakster die hem in huis heeft genomen, Madeleine, heeft vervolgens een klok in zijn borstkas geplaatst, zodat zijn hart blijft kloppen. Als Jack op een dag verliefd wordt, kan zijn klok breken als gevolg daarvan. Omdat Madeleine Jack zoveel mogelijk van de buitenwereld verborgen heeft gehouden, komt Jack flink in de problemen!
Bekijk de afbeelding

Crook (2013)


In de loop van een noodlottige dag, komen de levens van een drugsbaas, een geobsedeerde politieagent, een kleine handelaar en een slimme callgirl in elkaar verstrengeld, met dodelijke gevolgen.
Bekijk de afbeelding

Pastor Shepherd (2010)


Shepherd is een deur-tot-deur verkoper van gevriesdroogde huisdieren. Hij woont alleen samen met zijn zieke moeder en zijn verstandelijk gehandicapte baas Dewey is een ware kwelgeest. Thuis kijkt zijn moeder alleen maar naar evangelische omroepen en is ze verslaafd aan geneesmiddelen. Dat ze continu geld geeft aan de televisiepastoors maakt hen arm. De huisarts stelt daarom voor om wat opwinding te verzorgen voordat de moeder overlijdt. Wanneer Shepherd zijn baan verliest, gaan hij en zijn moeder op weg naar een einde-der-tijden evenement.


NieuwsFilm

meest populair