'Scandal'-acteur Columbus Short gearresteerd

Hij spendeerde zijn Onafhankelijkheidsdag in een bar met een knokpartij.

De website TMZ rapporteert dat acteur Columbus Short (Death At A Funeral (2010), The Losers) te diep in het glaasje heeft gekeken. De 31-jarige man bracht zijn Independence Day door in het restaurant Katy Trail Ice House. Daar leidde een drinkfestijn van vier uur lang naar een vechtpartij met een bewaker. Short zou hebben getracht er tussenuit te knijpen zonder zijn rekening te betalen. Ook beschuldigde Short het personeelslid van racisme. Na de tweekamp werd de acteur naar de gevangenis gebracht wegens openbaar dronkenschap.

Een aantal weken geleden bepaalde de rechtbank dat Short 21.000 dollar aan zijn vervreemde vrouw en 2-jarige kind moest betalen ter alimentatie. Zijn vrouw, Tanee Short, vroeg een echtscheiding aan in April. Dat deed ze nadat ze Columbus Short rondom Valentijnsdag van partnergeweld beschuldigde.

Het is niet de eerste keer dat Short zijn liefde voor knokpartijen in een bar toont. Eerder dit jaar had hij ook iemand in een kroeg een aantal meppen verkocht. Twee maanden na het incident kwam het nieuws uit dat Short de politieke tv-serie Scandal zou verlaten.



NieuwsFilm