Bioscoopreleases week 27

Met o.a. How to Train Your Dragon 2, Oorlogsgeheimen en The Raid 2.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

How To Train Your Dragon 2 (2014)


In het tweede deel van de 'How to Train Your Dragon'-trilogie treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.
Bekijk de afbeelding

The Raid 2: Berandal (2014)


The Raid 2: Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.
Bekijk de afbeelding

A Hard Day's Night (1964)


Ze zijn de populairste groep van dit moment en hordes fans achtervolgen de vier jongens. Ze hebben een druk programma met een persconferentie en een televisie-opname. Paul neemt zijn grootvader op sleeptouw, een man met een gebroken hart. De man neemt echter de eerste gelegenheid om er vandoor te gaan, waardoor ze nog meer problemen krijgen.
Bekijk de afbeelding

Oorlogsgeheimen (2014)


De Zuid-Limburgse jongens Tuur en Lambert zijn beste vrienden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tuurs vader zit bij het verzet, maar Lamberts vader is een NSB'er. Maartje, nieuw in het dorp, laat alleen aan Tuur weten dat ze Joods is. De vriendschap knalt uit elkaar en dan slaat het noodlot toe...
Bekijk de afbeelding

Eastern Boys (2013)


Daniel ontmoet op een dag een jonge buitenlander op Gare du Nord. De volgende dag maken ze een afspraak in zijn appartement. Daniel is verbaasd als de dag erop een minderjarige jongen aanklopt. Deze wijst hem erop dat een oudere man die dingen uitspookt met een minderjarige een ernstig misdrijf begaat. Nog voordat Daniel kan reageren dringt zich een hele bende het appartement binnen...
Bekijk de afbeelding

Encierro 3D: Bull Running in Pamplona (2012)


Documentaire over de jaarlijkse stierenrennen in Pamplona. Elk jaar vallen er tussen de 200 en 300 gewonden tijdens het bizarre San Fermín.
Bekijk de afbeelding

Afscheid van de Maan (2014)


1972. De NASA stopt met de bemande maanlandingen, een besluit dat misschien nog wel dramatischer was dan er mee te beginnen. Het markeert het einde van een tijdperk. Onder invloed van deze en andere fenomenen staan de bewoners van een flat in Nederland allen ook op het punt om afscheid te nemen van de verwachtingen die ze hadden van hun leven.


NieuwsFilm

meest populair