Jerry Bruckheimer over 'Pirates 5', 'Bad Boys III' en 'National Treasure 3'

Hij geeft kleine updates over de projecten.

In een interview met Collider ging producent Jerry Bruckheimer in op een drietal grote producties waaraan hij werkt. Het betreft allemaal vervolgfilms: Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, Bad Boys III en National Treasure 3.

Over die eerste vertelde Bruckheimer dat het weer meer een gewone piratenfilm wordt. Pirates 5 zal dus geen bovennatuurlijke wezens meer krijgen. Bruckheimer: ”Ik geloof dat we weer meer een echte piratenfilm gaan maken ditmaal.” En toen hem gevraagd werd naar bovennatuurlijke wezens: ”Niet in het scenario dat ik recent gelezen heb.”

Vervolgens werd hem gevraagd of Bad Boys III er nog gaat komen. ”We werken nog aan het verhaal. Hopelijk krijgen we in de komende drie maanden een scenario. En dat wordt dan hopelijk een film.” En de film zal zich volledig in Miami afspelen.

Verder komt er nog een derde National Treasure-film met Nicolas Cage en regisseur John Turteltaub. ”We hebben afgelopen vrijdag nog een meeting gehad met de regisseur en schrijvers. Dus hopelijk gaat dat goedkomen.” Hij wilde nog niet vertellen waar Nicolas Cage op zal jagen in de film.



NieuwsFilm

meest populair