Amy Adams staat eerste klas zitplaats af

Een Amerikaanse militair mocht zichzelf gelukkig prijzen.

Voordat de vlucht van Detroit naar Los Angeles kon opstijgen besloot de Amerikaanse actrice Amy Adams (Her, American Hustle, Man Of Steel) haar vliegstoel aan een andere passagier te verstrekken: een Amerikaanse soldaat. Adams zou zich sentimenteel hebben opgesteld tegenover de man, aangezien zijzelf op een militaire basis is geboren. Haar vader, Richard Kent, was in dienst destijds.

Jamele Hill - een gastvrouw van het sport programma Numbers Never Lie - heeft het voorval met eigen ogen gezien en sprak daarover op Twitter. Ze schreef: 'Toen we aan het wachten waren om aan boord te gaan zag ik [Amy Adams] naar een soldaat kijken en vervolgens zei ze wat tegen de persoon waarmee ze reisde. Wanneer we plaats konden nemen zag ik dat ze in de eerste klas zat. Ik was daarheen geüpgrade en zij zat een aantal rijen achter me. Ik denk dat ze iets tegen de stewardess heeft gezegd, want voordat we van de grond waren had ze haar zitplaats ontruimd en bracht de stewardess de soldaat naar de eerste klas.' Hill vertelde overigens dat Adams en de militair nog een persoonlijk gesprek hielden. 'Ik vond het ontzettend stijlvol en bedachtzaam,' berichtte Hill.

Adams had de laatste anderhalve maand in Detroit doorgebracht vanwege het filmen van de superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. In die film speelt ze de iconische rol van Lois Lane. Naast Adams treden Ben Affleck en Henry Cavill op als Batman en Superman. De blockbuster wordt omstreeks mei 2016 in de bioscopen verwacht.



NieuwsFilm