DVD releases week 26

Met o.a. Parkland, Out of the Furnace en American Hustle.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Out of the Furnace (2013)


Russell en zijn jongere broer Rodney wonen in het economisch depressieve Rust Belt, en hebben steeds van een beter leven gedroomd. Maar wanneer Russell door een wrede speling van het lot in de gevangenis belandt wordt zijn broer in één van de meest gewelddadige en meedogenloze criminele bendes van de stad gelokt - een vergissing die hem duur te staan zal komen. Eenmaal terug op vrije voeten zal Russell moeten kiezen tussen zijn eigen vrijheid of alles op het spel te zetten om gerechtigheid voor zijn broer te zoeken.
Bekijk de afbeelding

Blood Ties (2013)


Het verhaal speelt zich af in de New Yorkse maffiawereld tijdens de jaren '70 en volgt twee broers die elk aan de andere kant van de wet staan. De jongste van de twee (Crudup) is een politieagent terwijl de oudste (Owen) net voorwaardelijk is vrijgelaten. Alhoewel de oudste broer alle mogelijke moeite doet om uit zijn vroegere milieu weg te blijven, wordt hij gedwongen naar de onderwereld terug te keren om zijn jongere broer te helpen. Om de zaken nog wat moeilijker te maken is de jongste broer ook nog eens verliefd op de vrouw van een misdadiger die door zijn toedoen achter de tralies zit.
Bekijk de afbeelding

American Hustle (2013)


Het drama 'American Hustle' gaat over de zogenaamde Abscam-operatie van de FBI in de jaren '70, waarbij het doel was om een aantal Amerikaanse congresleden op heterdaad te betrappen.
Bekijk de afbeelding

Tarzan (2013)


Tijdens een onderzoek naar mineralen in een grot in een afgelegen deel van Afrika komen John Greystroke en zijn vrouw Alice om het leven bij een tragisch helikopterongeluk, waardoor hun 3-jarige zoontje John Jr. alleen achter blijft. Hij wordt gered door Kala, een zachtaardige aap, en het getraumatiseerde kind wordt door een groep berggorilla's grootgebracht alsof het een van hen is. In de wildernis groeit hij op tot een sterke onafhankelijke jonge man bekend als Tarzan. Op 14-jarige leeftijd ontmoet hij voor het eerst een ander mens: Jane Porter, een mooie, onverschrokken tiener die Afrika bezoekt met haar vader. Zijn contact met een wezen dat zo gelijk is aan hemzelf maakt hem onrustig en hij verlangt naar meer.
Bekijk de afbeelding

Vampire Academy (2014)


'Vampire Academy: Blood Sisters' gaat over Rose Hathaway (Deutch), half mens, half vampier. Haar soort, ook wel Dhampir genaamd, heeft als doel het beschermen van de Moroi, vreedzame en sterfelijke vampieren. Deze worden namelijk belaagd door bloeddorstige, onsterfelijke vampieren, Strigoi genaamd.
Bekijk de afbeelding

Parkland (2013)


De moordaanslag op John F. Kennedy wordt vanuit het perspectief van verschillende mensen verteld. Denk daarbij aan de doktoren, cameramensen, de FBI en Secret Service en de Vicepresident.
Bekijk de afbeelding

Non-Stop (2014)


Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.
Bekijk de afbeelding

Only Lovers Left Alive (2013)


Een muzikant ziet het leven niet meer zitten en wordt herenigd met zijn geliefde. Hun bizarrre liefdesverhaal is al eeuwen aan de gang, maar wordt abrupt verstoord door het wilde jongere zusje van zijn liefde.
Bekijk de afbeelding

Cupcakes (2013)

Regie: Eytan Fox

Een groep van beste vrienden kijkt in Tel Aviv naar het UniverSong. Ze vinden het maar niets en denken dat ze het zelf beter kunnen doen. Dus nemen ze spontaan een eigen nummer op een mobiele telefoon op. Maar wat ze niet weten, is dat de jury heeft meegeluisterd en vindt dat ze de volgende inzending van Israël moeten zijn. Het is het begin van een spannende reis!
Bekijk de afbeelding

A Fighting Man (2014)

Regie: Damian Lee

Sailor O'Connor is een ongeslagen, uitgebluste bokser. Wanneer de mogelijkheid zich aandient om terug te keren in de ring, laat hij deze niet liggen. Maar zijn tegenstander is jonger en sneller. Gesteund door zijn oude ploeg moet Sailor het opnemen tegen zijn persoonlijke demonen om het vol te houden in de ring.
Bekijk de afbeelding

Kill Me Now (2012)


Een groep tieners uit een klein stadje, besluit een weekend in een afgelegen boshut door te brengen. Het feestje dat ze daar houden wordt echter gruwelijk geruïneerd wanneer ze gestalkt worden door de gestoorde 'Driller Killer'.
Bekijk de afbeelding

Speak No Evil (2013)

Regie: Roze

Als haar dochter plotseling 's nachts verdwijnt, krijgt de alleenstaande moeder Anna de schrik van haar leven. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt al snel dat de lokale kinderen bezeten zijn door demonische krachten. Haar dochter loopt dus groot gevaar!
Bekijk de afbeelding

Gun Woman (2014)


Een Japanse arts zweert wraak op een gestoorde, sadistische moordenaar nadat de man zijn liefhebbende vrouw vermoordt. De moordenaar is tevens een miljardair die extreem beveiligd is, maar de arts bedenkt een perfect plan wanneer hij een jonge Japanse vrouw in een dodelijke huurmoordenaar verandert. Zijn enige kans op wraak zal plaatsvinden in een ondergrondse faciliteit waar de moordenaar heen gaat om zij seksuele behoeften te vervullen. Op de nacht voor de executie verandert de arts de vrouw in Gun Woman.


NieuwsFilm

meest populair