DVD releases week 25

Met o.a. The Lego Movie en Parkland.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Lego Movie (2014)


Lego: The Piece of Resistance vertelt het verhaal van een gewoon Lego mini-figuurtje, dat voor de Master Builer wordt aangezien. Hij wordt daarom gerecruteerd om zich op een queeste te begeven om een gemene Lego-tyrant te stoppen, die het snode plan heeft het universum bij elkaar te lijmen.
Bekijk de afbeelding

4.3.2.1 (2010)


Jo komt geen stap verder met haar baan bij de plaatselijke supermarkt. Tegelijk beleven haar vriendinnen allemaal avonturen. Cassandra is op weg naar New York om haar internetvriend te ontmoeten. Kerrys op een eenmansmissie voor feministische vrijheid en Shannon op een reis om haar maker te ontmoeten. Na een toevallige ontmoeting met een groep diamantdieven nemen hun levens een bizarre wending.
Bekijk de afbeelding

Piggy (2012)


Hedendaags Londen. Joe heeft een saai leven. Als zijn broer vermoord word, wilt hij wraak. Hij vindt troost in Piggy, een oude vriend van zijn broer. Piggy helpt Joe om te gaan met zijn verdriet, en helpt Joe met het wreken van zijn broer. De vriendschap tussen Piggy en Joe groeit, en Joe komt terecht in een wereld van geweld en wraak. Joe begint zich af te vragen wie Piggy eigenlijk is..
Bekijk de afbeelding

Child's Pose (2013)


Barbu is de zoon van een architecte uit een rijke familie in Boekarest. Hij wil onafhankelijk worden van zijn moeder Cornelia. Wanneer Barbu met zijn auto een jongen doodrijdt, wendt zijn moeder al haar invloed aan om haar zoon uit de gevangenis te houden. Ze verwacht vervolgens dat Barbu zijn onafhankelijkheid opgeeft.
Bekijk de afbeelding

Les salauds (2013)


Marco Silvestri, kapitein van een containerschip, spoedt zich naar Parijs. Zijn zus Sandra is wanhopig. Haar echtgenoot heeft zelfmoord gepleegd, de familiezaak is failliet en haar dochter is in een psychiatrische instelling opgenomen. Volgens Sandra is dit allemaal de schuld van de machtige zakenman Edouard Laporte. Marco is vastberaden om wraak te nemen en verhuist naar het gebouw waar Raphaëlle, de minnares van Laporte, woont. Maar Marco is niet voorbereid op de schaamteloze en geheime manipulaties van Sandra... En hij heeft er ook geen rekening mee gehouden dat hij verliefd zou worden op Raphaëlle.
Bekijk de afbeelding

Vampire Academy (2014)


'Vampire Academy: Blood Sisters' gaat over Rose Hathaway (Deutch), half mens, half vampier. Haar soort, ook wel Dhampir genaamd, heeft als doel het beschermen van de Moroi, vreedzame en sterfelijke vampieren. Deze worden namelijk belaagd door bloeddorstige, onsterfelijke vampieren, Strigoi genaamd.
Bekijk de afbeelding

Parkland (2013)


De moordaanslag op John F. Kennedy wordt vanuit het perspectief van verschillende mensen verteld. Denk daarbij aan de doktoren, cameramensen, de FBI en Secret Service en de Vicepresident.
Bekijk de afbeelding

Only Lovers Left Alive (2013)


Een muzikant ziet het leven niet meer zitten en wordt herenigd met zijn geliefde. Hun bizarrre liefdesverhaal is al eeuwen aan de gang, maar wordt abrupt verstoord door het wilde jongere zusje van zijn liefde.
Bekijk de afbeelding

Reaching for the Moon (2013)


Het verhaal van de tragische liefde tussen de Amerikaanse dichter Elizabeth Bishop en de Braziliaanse architect Lota de Macedo Soares.
Bekijk de afbeelding

Cupcakes (2013)

Regie: Eytan Fox

Een groep van beste vrienden kijkt in Tel Aviv naar het UniverSong. Ze vinden het maar niets en denken dat ze het zelf beter kunnen doen. Dus nemen ze spontaan een eigen nummer op een mobiele telefoon op. Maar wat ze niet weten, is dat de jury heeft meegeluisterd en vindt dat ze de volgende inzending van Israël moeten zijn. Het is het begin van een spannende reis!
Bekijk de afbeelding

Goddess (2013)


Elspeth Dickens is een jonge moeder die ervan droomt een ster te worden. Maar ze zit vast op een afgelegen boerderij, terwijl haar echtgenoot James constant van huis is om walvissen te redden. Om wat spanning in haar leven te brengen besluit Elspeth een webcam in haar keuken te installeren. De bedoeling was om haar zoontjes in de gaten te houden, maar al snel wordt het een internetsensatie met de grappige liedjes die ze in de keuken zingt.
Bekijk de afbeelding

The Right Kind of Wrong (2013)


Leo wordt op de dag van de bruiloft van een vriend van hem, verliefd op de bruid...
Bekijk de afbeelding

Lords of London (2014)


Tony, de zoon van Terry, de meest beruchte gangster van Londen, heeft een groot probleem. Hij wordt wakker met bloed op zijn shirt en bevindt zich... in een Italiaans dorp.
Bekijk de afbeelding

Goal of the Dead (2014)


Op zaterdag 18 januari 2012 vindt er een ramp plaats in het Franse dorpje Caplongue. De plaatselijke voetbalclub mag het in een bijzondere wedstrijd opnemen tegen Paris Olympic, een club uit de hoogste divisie. Terwijl de amateurs zich kranig verzetten tegen de professionals, zorgt een epidemie ervoor dat de spelers, toeschouwers en inwoners veranderen in vreemde en woedende wezens.


NieuwsFilm

meest populair