Data voor twee nieuwe Steven Spielberg-films

De regisseur gaat aan de slag met spionagethriller en Roald Dahl verfilming.

The Walt Disney Studios Motion Pictures heeft releasedata vrijgegeven van twee nieuwe projecten van Steven Spielberg. Het betreft een nog titelloze spionagethriller en een verfilming van het boek BFG van Roald Dahl.

Op 16 oktober 2015 verschijnt de titelloze spionagethriller die zich gaat afspelen tijdens de Koude Oorlog. In de film met een script van Joel en Ethan Coen speelt Tom Hanks de hoofdrol. Het project is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Gary Powers, een piloot die in 1960 een internationaal incident veroorzaakte naar aanleiding van een ongeluk met een U-2 spionagevliegtuig. Het verhaal focust zich onder meer op de advocaat die hem probeert vrij te krijgen.

Op 1 juli 2016 moet de verfilming van The BFG / De GVR verschijnen. In de "Grote Vriendelijke Reus" zoeken een jong meisje, de koningin van Engeland en de welwillende reus BFG het avontuur op. Ze willen een de kwade mensenetende reuzen vangen die de menselijke wereld binnenvallen.

De spionagethriller zal het waarschijnlijk opnemen tegen Guillermo del Toro's Crimson Peak, die ook voor die datum staat gepland. En BFG staat voorlopig tegenover Angry Birds, Independence Day 2 en Tarzan.



NieuwsFilm

meest populair