TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Silence of the Lambs (1991)

Zaterdag 14 juni om 22:15 op Veronica

FBI-agente Clarice Starling krijgt de opdracht om de gevaarlijke psychopaat en kannibaal dr. Hannibal Lecter over te halen om haar te helpen bij de jacht op seriemoordenaar Buffalo Bill. Lecter wil alleen meewerken als hij zo nu en dan de geestestoestand van Clarice mag onderzoeken. Met behulp van zijn aanwijzingen wordt een bloedstollende klopjacht op de seriemoordenaar gestart.
Bekijk de afbeelding

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Zondag 15 juni om 20:00 op FOX

Na de vernietiging van Death Star wordt de jacht op de Rebellen opgevoerd. De Keizerlijke troepen weten hen te localiseren op de afgelegen planeet Hoth. Tijdens de grootschalige aanval van het Rijk weet Luke te ontsnappen en reist hij af naar de planeet Dagobah. Daar wacht de oude Jedimeester Yoda om hem voor te bereiden op de onontkoombare confrontatie met de kwaadaardige Darth Vader.
Bekijk de afbeelding

Enemy of the State (1998)

Maandag 16 juni om 20:30 op Veronica
Regie: Tony Scott

Advocaat Robert Clayton Dean krijgt, zonder dat hij het weet, een video in handen waaruit blijkt dat een topfunctionaris van de Nationale Security Agency betrokken is bij een politieke moord. Vanaf dat moment wordt Dean het doelwit van een team NSA-agenten.
Bekijk de afbeelding

The Manchurian Candidate (2004)

Dinsdag 17 juni om 21:00 op RTL7

Nadat Sgt. Raymond Shaw, zoon van de machtige senator Eleanor Shaw, als held terugkeert uit de Golfoorlog, kunnen de andere leden van zijn peleton zich eigenlijk niet herinneren wat hij nou gedaan heeft voor zijn onderscheiding. Majoor Bennett Marco besluit Sgt. Shaw's bezigheden te onderzoeken. Welke geheimen worden er door de overheid en het leger achtergehouden?
Bekijk de afbeelding

Mamma Mia! (2008)

Woensdag 18 juni om 20:30 op SBS6

Donna , een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie , de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.
Bekijk de afbeelding

Black Swan (2010)

Donderdag 19 juni om 20:30 op RTL5

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.
Bekijk de afbeelding

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Vrijdag 20 juni om 20:45 op Eén
Regie: Doug Liman

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.


NieuwsFilm

meest populair