Het gaat iets beter met Tracy Morgan

Het gerucht over een geamputeerd been wordt ontkent.

Tracy Morgan, die van het weekend in het ziekenhuis opgenomen werd wegens een aanrijding, blijkt inmiddels bij bewustzijn te zijn gekomen. Dat laat een woordvoerder van Morgan weten. De 45-jarige acteur werd afgelopen zondag met spoed geopereerd en schijnt ondertussen van zijn verwondingen te genezen.

'Hoewel Tracy in kritieke toestand blijft is hij vandaag beter te spreken. En dat is een geweldig teken. Hij kampt met een aantal verwondingen, waaronder een gebroken been, een gebroken dijbeen, een gebroken neus en een paar gebroken ribben. We verwachten dat hij nog een aantal weken in het ziekenhuis blijft. Zijn familie is enorm blij en dankbaar voor de vele reacties van liefhebbende fans,' aldus de woordvoerder.

Er waren echter ook vreemde roddelpraatjes op het internet te vinden. Deze zeiden dat Morgan tijdens de operatie zijn been zou hebben verloren. Tracy Morgan's verloofde, Megan Wollover, verzocht de media om speculaties over Morgan's welzijn in toom te houden. De woordvoerder vertelde in een uitspraak: 'De bekommernis om [Tracy] is ongelofelijk, maar Megan vraagt met alle respect of de media op officieel nieuws kan wachten, voordat zij (voornamelijk onjuiste) speculaties over zijn gezondheidstoestand verzinnen. Geruchten over het amputeren van zijn been zijn gefantaseerd.'

Variety vermeld tevens dat het Amerikaanse kabelnetwerk FXX op Morgan's herstel zal wachten. De grappenmaker zou de hoofdrol in een nieuwe komedieserie op zich nemen. Het project, dat 10 afleveringen kreeg, zou volgend jaar uit moeten komen.

NieuwsFilm

meest populair