Mike Myers op Canadese postzegel

Zijn moeder vind het niet zo bijzonder.

Komediant Mike Myers is door zijn landgenoten op een aparte manier geëerd. De 51-jarige acteur zal namelijk zijn gezicht terug vinden op de Canadese postzegel van 85 cent. Naast Myers zullen zijn drie bekendste filmkarakters er ook op staan. Het betreft Wayne Campbell uit Wayne's World en Austin Powers en Dr. Evil uit Austin Powers: International Man Of Mystery.

'Ik kan het niet geloven,' zei Myers toen hij het nieuws hoorde. 'Het is vleiend. Ik zou graag de persoon in de Canadese regering willen bedanken die deze idioot op een postzegel besloot te plaatsen.' Ook onthulde de Canadees dat zijn moeder, van Engelse afkomst, niet helemaal onder de indruk was. 'Ze vroeg: "Is het wel een wettig betaalmiddel?" Ik ben er vrij zeker van dat je met genoeg 'Mike Myers'-zegels een auto kan kopen,' had de acteur geantwoord. 'Daarna vroeg ze: "Ken je iemand anders die op een postzegel staat?" Ja, één persoon... Hare majesteit de koningin!'

De postzegel, die onderstaand is afgebeeld, zal deze zomer uitgebracht worden. Het is bovendien de eerste in een serie van zegels met Canadese komedianten er op. Het is nog niet bekend wie de andere zegels zullen versieren.



NieuwsFilm

meest populair