DVD releases week 24

Met o.a. The Legend of Hercules en De Behandeling.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Legend of Hercules (2014)


Hercules wordt samen met een goede vriend in slavernij verkocht. Samen moeten ze vechten om hun vrijheid terug te winnen.
Bekijk de afbeelding

De Behandeling (2014)


Rechercheur Nick Cafmeyer heeft de looks, is slim en maakt carrière. Maar er hangt een zware schaduw over zijn leven en relaties. Nick worstelt sinds zijn 9de met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om Nick te tergen. Het blijft op Nick wegen. De enige vrouw die een knipperlichtrelatie met hem kan aanknopen is zijn chef, de iets oudere Danni. Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak : een koppel is 3 dagen vastgehouden door een indringer. Van hun 9-jarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor. Nick neemt de leiding in een adembenemende klopjacht.
Bekijk de afbeelding

K3 Dierenhotel (2014)


Kristel boekt een weekendje in een luxueuze beautyfarm. Datzelfde weekend besluiten Josje en Karen te gaan helpen in het dierenhotel van Bas. Alle drie de meisjes zijn verliefd op hem. De plannen vallen echter in het water, als de gps-apparaten van de meiden per ongeluk verwisseld raken, waardoor ze aankomen op de verkeerde bestemmingen. Dat zorgt voor heel wat hilariteit! Maar als het dierenhotel van Bas in gevaar blijkt te zijn, slaan de meiden de handen in elkaar, om het te redden.
Bekijk de afbeelding

Patrick (2013)


Een paar jaar nadat hij zijn moeder en diens vriend heeft vermoord, ligt Patrick in coma in kamer 15 van een afgelegen, psychiatrische kliniek. De instelling wordt gerund door de geheimzinnige dokter Roget, die Patrick als proefkonijn gebruikt bij zijn levensgevaarlijke experimenten.
Bekijk de afbeelding

Der Turm (2012)


Dresden, 1982. Vader Liefers is een zeer succesvolle chirurg, die hoopt chef van de kliniek te worden. Zijn jarenlange affaire met de secretaresse gooit roet in het eten. Zijn zoon wil hem opvolgen in het vak, maar deze gebeurtenis plus een plotselinge verliefdheid kunnen ervoor zorgen dat alles anders loopt. Ze krijgen te maken met censuur van de Stasi.
Bekijk de afbeelding

Truth (2013)


Caleb en Jeremy ontmoeten elkaar toevallig op een datingsite. Ze besluiten af te spreken en Caleb wordt meteen verliefd op Jeremy. Maar hij worstelt met een geheim uit het verleden. En zijn moeder is geestesziek. Al snel komen de twee onder grote druk te staan.
Bekijk de afbeelding

Goddess (2013)


Elspeth Dickens is een jonge moeder die ervan droomt een ster te worden. Maar ze zit vast op een afgelegen boerderij, terwijl haar echtgenoot James constant van huis is om walvissen te redden. Om wat spanning in haar leven te brengen besluit Elspeth een webcam in haar keuken te installeren. De bedoeling was om haar zoontjes in de gaten te houden, maar al snel wordt het een internetsensatie met de grappige liedjes die ze in de keuken zingt.
Bekijk de afbeelding

Mea culpa (2014)


Simon is ex-politieagent. Na een ongeluk, waar hij verantwoordelijk voor was, werd hij geldtransporteur. Simon gaat een nieuwe samenwerking aan met zijn vroegere partner Franck. Samen proberen zij Théo, Simons zoon die een afrekening zag gebeuren, te redden. Achtervolgd door de Russische maffia zetten ze alles op alles om kind en ex-vrouw van Simon te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Once Upon a Time in Vietnam (2013)


Dao is commandant van het keizerlijke leger van Vietnam. Hij is op zoek naar deserteurs maar bevindt zich al snel in een dodelijk conflict tussen een tirannieke gangsterbaas en het vredige dorp dat door hem onderdrukt wordt.


NieuwsFilm

meest populair