DVD releases week 23

Met o.a. Toscaanse Bruiloft, Shell en Jongens.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)


T.S. Spivet is gebaseerd op een boek van Reif Larson en gaat over de 12-jarige T.S. Spivet, een hoogbegaafd jongetje uit de Amerikaanse staat Montana. Als hij een wetenschappelijke prijs wint, reist hij alleen door de VS om zijn prijs in Washington op te halen.
Bekijk de afbeelding

Hollow (2011)


Een oud klooster in een klein Engels dorpje is al decennia lang bezeten door een lokale legende. De plek, die te herkennen is aan een oude, kwaadaardige boom, wordt al jaren door iedereen vermijden. Maar dan komen er vier vrienden langs en ondervinden ze dat een mythe al snel realiteit kan worden.
Bekijk de afbeelding

Toscaanse bruiloft (2014)


Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar... twee keer.
Bekijk de afbeelding

Cold Comes the Night (2013)

Regie: Tze Chun

Een hotelmedewerkster, die nauwelijks in staat is om voor haar dochtertje te zorgen, stuit in een van de kamers op een lijk en een tas vol geld. Op het eerste gezicht lijkt het een geluk bij een ongeluk, maar dan blijkt dat de Russische crimineel Topo (Cranston) zijn centjes terug wil.
Bekijk de afbeelding

Shell (2012)


Het verhaal van Shell, een meisje dat met haar vader Pete bij een afgelegen tankstation woont, in de Schotse hooglanden. We volgen de twee in hun strijd tegen de elementen en de onmogelijke liefde die ze voelen tijdens de laatste winter die zij daar door zal brengen.
Bekijk de afbeelding

That Awkward Moment (2014)


Een romantische komedie over drie singles uit Manhattan die met elkaar een pact hebben gesloten om tijdens hun vrijgezellentijd zoveel mogelijk lol te maken.
Bekijk de afbeelding

Devil's Due (2014)


Na een lange, mysterieuze nacht tijdens hun huwelijksreis wordt een pasgetrouwd stel eerder dan gepland geconfronteerd met een zwangerschap. Wanneer de echtgenoot de hele ervaring voor het nageslacht op video besluit vast te leggen, begint hij vreemd gedrag op te merken bij zijn vrouw. Aanvankelijk schrijven zij het gedrag toe aan zenuwen, maar naarmate de maanden verstrijken, wordt het duidelijk dat de duistere veranderingen in haar lichaam en geest een meer sinistere oorsprong hebben.
Bekijk de afbeelding

L'inconnu du lac (2013)


Zomer. Een plek waar mannen elkaar ontmoeten, weggestopt aan de kust van een meer. Franck wordt verliefd met Michel. Een aantrekkelijke en dodelijke man. Franck weet dit, maar wil toch van zijn passie genieten.
Bekijk de afbeelding

A Touch of Sin (2013)


Vier op zichzelf staande verhalen in China, die allemaal om daden van geweld draaien.
Bekijk de afbeelding

Jongens (2014)


Sieger is een vijftienjarige sportieve, maar ietwat gesloten jongeman. Als hij tijdens de trainingen met zijn atletiekteam de intrigerende en onvoorspelbare Marc ontmoet, wordt hij verliefd. De liefde blijkt van twee kanten te komen, maar Sieger wil geen homo zijn. En dus gaat hij met zijn vriend Stef op de meisjes af, waarna hij Jessica ontmoet. De twee krijgen een relatie en Sieger dwingt daarmee respect af bij zijn oudere broer. Toch vindt Sieger het moeilijk niet toe te geven aan zijn gevoelens voor Marc.
Bekijk de afbeelding

Gerontophilia (2013)


Lake en Desirée hebben al lange tijd een verhouding. Lake werkt met tegenzin als badmeester en heeft de laatste weken een bijzonder oogje op de mannen die gebruik maken van het zwembad. Als één van hen bijna verdrinkt, redt Lake hem. Maar dat doet hij op wel heel enthousiaste manier. Hij moet zijn eigen verlangens erkennen. Een tijdje later werft zijn moeder hem voor een tehuis voor senioren en daar ontmoet Lake Mr. Peabody. De vonken springen over en al snel moeten de twee een keuze maken.
Bekijk de afbeelding

A Certain Justice (2014)


Na terugkomst van een traumatische missie in Irak, heeft John last van een posttraumatische stressstoornis. Hij weet een beetje rust in zijn leven op te bouwen, maar dat blijft niet lang hangen. Op een dag redt hij namelijk een prostituee uit handen van de Aryan Brotherhood. Hij brengt een paar van hen om het leven en vervolgens worden hijzelf en zijn familie het doelwit van de meedogenloze leden van de groep.
Bekijk de afbeelding

Almost Married (2014)


Kyle komt er na een dronken misstap achter dat hij een seksueel overdraagbare ziekte heeft gekregen. Hij kan geen seks meer hebben met zijn verloofde Lydia en dat blijkt moeilijker dan het lijkt.


NieuwsFilm

meest populair