Twee nieuwe castleden 'Star Wars: Episode VII'

Update: nu met setfoto's.

Lupita Nyong’o, die recent nog een Oscar won voor haar werk in 12 Years a Slave is gecast in Star Wars: Episode VII. Verder is ook Gwendoline Christie die we toch vooral kennen als Brienne of Tarth in Game of Thrones, toegevoegd aan de cast van de film.

Welke rollen ze spelen is niet bekend. ”Ik kan niet blijer zijn met het casten van Lupita en Gwendoline in ‘Episode VII’,” vertelde Lucasfilm voorzitster Kathleen Kennedy. ”Het is geweldig om te zien hoe dit uitzonderlijk getalenteerde ensemble langzaam samenkomt.”

Nyong’o en Christie voegen zich bij een cast die tot nu toe bestaat uit John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker. De film wordt geregisseerd door J.J. Abrams, die samen met Lawrence Kasdan het scenario schreef. Verder zijn Kathleen Kennedy, Abrams en Bryan Burk aan het project verbonden als producenten en is John Williams wederom de componist van de film.

Star Wars: Episode VII gaat op 18 december 2015 in première.

Update: Verder heeft roddelwebsite TMZ een hele berg setfoto’s geplaatst van de opnames in Abu Dhabi. Hieronder zie je een kleine selectie, mocht je de rest willen zien, surf dan naar TMZ.












NieuwsFilm

meest populair