Johnny Depp in onderhandelingen om 'Harry Houdini' te spelen

Een Indiana Jones achtige film over Houdini.

Johnny Depp is in onderhandelingen om de rol van de beroemde illusionist Harry Houdini te spelen. De film moet geregisseerd worden door Dean Parisot, wordt gemaakt door studio Lionsgate en draagt de titel The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero.

Het verhaal is in de stijl van Indiana Jones en laat Houdini niet alleen zien als een meesterontsnapper, maar ook als een onderzoeker van het occulte. Het scenario is geschreven door Noah Oppenheim en gebaseerd op het gelijknamige boek van William Kalush en Larry Sloman.

Depp heeft het druk de komende tijd. Allereerst werkt hij nog aan de opnames van Black Mass. Vervolgens beginnen de opnames van vervolgfilm Through the Looking Glass en dan moeten ergens ook nog de opnames van Pirates of the Caribbean 5 plaatsvinden. De vraag is dus of de opnames vóór die van Pirates plaats kunnen vinden.

Lionsgate wil in november 2014 met de productie van start gaan. Mocht dat lukken, zouden de opnames van Pirates pas begin 2015 plaats kunnen vinden.

NieuwsFilm

meest populair