DVD releases week 22

Met o.a. Anchorman 2, The Wolf of Wall Street en Snowpiercer.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

Regie: Adam McKay

Ron Burgundy, Brian Fantana, Brick Tamland, Champ Kind en Veronica Corningstone gaan naar New York, om daar de opkomst van de kabeltv en de daarmee gepaard gaande nieuwszenders mee te maken.
Bekijk de afbeelding

I, Frankenstein (2014)


Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen.
Bekijk de afbeelding

The Wolf of Wall Street (2013)


The Wolf of Wall Street is gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort en gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street, zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol.
Bekijk de afbeelding

Nymphomaniac: Vol. I (2013)


Joe (Charlotte Gainsbourg) is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen in een steegje. Ze wordt door Seligman (Stellan Skarsgård), een oude, charmante vrijgezel meegenomen naar zijn huis, die haar verzorgt. Joe vertelt hem het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.
Bekijk de afbeelding

The Canyons (2013)


The Canyons volgt een groep glamoureuze probleemjongeren in Hollywood. Deen speelt Christian, een manipulatieve jongen met geld en macht. Hij is een filmproducent die ervan houdt om zijn eigen seksuele trio's te filmen. Lohan is zijn vriendin Tara, een voormalig model die haar trots aan de kant heeft gezet en zich laat gebruiken door Christian.
Bekijk de afbeelding

Snowpiercer (2013)


Een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen is uitgelopen op een dodelijke mislukking. Een nieuwe IJstijd is aangebroken. De laatste overlevenden van de ramp reizen in de sneltrein Snowpiercer nonstop over de wereld. De voorste wagons zijn voor de rijken, achterin zitten de armen. Een revolutie is onvermijdelijk.
Bekijk de afbeelding

Stuck in Love (2012)

Regie: Josh Boone

Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, spioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.
Bekijk de afbeelding

Philomena (2013)


'Philomena' vertelt het waar gebeurde verhaal van Lee (Judi dench), een zwangere vrouw in het Ierland van de jaren vijftig. Ze bevalt in Sean Ross Abbey, een Katholiek huis voor ongetrouwde moeders in Tipperary. Na drie jaar eisen de nonnen dat Lee haar kind laat adopteren. Ze tekent een wettelijke verklaring nooit meer achter haar zoontje aan te gaan en kijkt machteloos toe terwijl hij naar Amerika vertrekt. In 2004 ontmoet ze Sixsmith (Steve Coogan) en probeert ze haar eerstgeborene alsnog op te sporen.
Bekijk de afbeelding

69: Love Sex Senior (2013)

Cast: --

In deze documentaire vertellen ouderen op ontwapenende manier hoe zij een seksleven hebben op hun gevorderde leeftijd.
Bekijk de afbeelding

National Lampoon Presents: Surf Party (2013)


JD is een echte surfer. Hij leeft daarvoor en voor feesten op het strand. Hij is altijd relaxed, behalve als iemand aan zijn plank komt. Als zijn plank vervolgens gestolen wordt door een stel gasten uit Los Angeles, organiseert JD samen met zijn vrienden een roadtrip naar LA om de plank terug te halen. Het wordt de wildste zomertrip van hun leven!


NieuwsFilm

meest populair