'Batman v Superman: Dawn of Justice' is het begin van een groot Justice League verhaal

Althans, dat stelt Kevin Smith (die eerder goed zat met betrekking tot het pak van Ben Afflecks Batman).

Een tijd geleden sprak regisseur Kevin Smith nog over het Batman-pak van Ben Affleck. Daarover bleek hij grotendeels gelijk te hebben en nu sprak de regisseur nogmaals over de film Batman v Superman: Dawn of Justice. Wederom bleek hij nogal wat inside informatie te hebben over het project.

Allereerst ging hij in op de titel van de film. ”Het is nogal een mond vol. En ook, ik weet niet waarom het Batman V. Superman is. Waarom niet gewoon die ‘s’ er in zetten? Of het spellen of iets dergelijks. Of eerlijk waar, waarom niet kiezen voor de optie die alle DC comics fans willen zien: Batman/Superman: World’s Finest?”

Maar ook wist Smith wat te vertellen over de film in het algemeen. ging hij verder. ”Wat ze eerder doen is, ‘Hier heb je Man of Steel. En hier heb je Batman/Superman: Dawn of Justice’. De volgende is geen vervolg op een van de personages. Ze blijven dit universum opbouwen gedurende vijf of zes films. Maar allemaal vertellen ze één gigantisch verhaal, dat gericht is op de Justice League.”

Wat denken jullie van een verhaal van vijf of zes films dat draait om de Justice League?



NieuwsFilm

meest populair